15 Cara Nambah Tingkat Konversi E-Niaga

tarif konversi e-commerce

Kita wis nggarap a toko vitamin lan suplemen online kanggo mbantu nambah visibilitas telusuran lan tingkat konversi. Keterlibatan mbutuhake sawetara wektu lan sumber daya, nanging asile wis wiwit ditampilake. Situs kasebut butuh jeneng ulang lan dirancang maneh. Nalika dadi situs sing fungsional sadurunge, ora duwe akeh elemen sing dibutuhake kanggo nggawe kapercayan lan gampang ngonversi konversi kanggo para pengunjung.

Toko e-commerce sampeyan bisa bocor dhuwit kanthi cara sing luwih akeh tinimbang sing sampeyan ngerti. Bantuan plug bolongan ing ember, sanajan sethithik, lan simpen luwih akeh regane sing wis sampeyan kerjo banget kanggo ngirim menyang pelanggan! Jake Rheude, Pemenuhan Stag Abang

Miturut Baymard Institute, 68.63% pelanggan online ninggali kranjang blanja online Ana akeh sebab kenapa kedadeyan kasebut bisa ditindakake ing njaba kontrol situs sampeyan ... nanging ayo ndeleng situs e-commerce sampeyan lan apa sing bisa ditindakake. Infographic iki saka Pemenuhan Stag Abang mlaku liwat sawetara area fokus. Kita uga wis nambah sawetara saka kita dhewe!

Cara Nambah Tarif Konversi Online

  1. Media sosial - 84% pembeli online maneh paling ora siji situs media sosial sadurunge tuku. Nambah keterlibatan media sosial sampeyan.
  2. Video Produk - Nggunakake video produk bisa nambah tuku produk dadi 144%!
  3. Aksesibilitas - Sanajan ora dadi prioritas utama ing AS tinimbang ing luar negeri, mupangate situs sing bisa diakses luwih becik tinimbang para pelanggan cacat. Situs sing bisa diakses uga dioptimalake kanggo telusuran organik.
  4. desain - Jalur konversi fungsional sing jelas sing bisa dideleng.
  5. Ulasan lan Rating - Ulasan lan rating produk nyedhiyakake informasi kritis kanggo para pembeli supaya ora ninggalake situs sampeyan.
  6. Testimoni - Kesaksian klien kudu ana, menehi umpan balik marang para pembeli sing luwih anyar supaya bisa duwe pengalaman unggul karo organisasi sampeyan.
  7. Rekomendasi Produk - Pengunjung kadang ora mlebu ing kaca produk sing ideal, mula menehi penawaran sing relevan adhedhasar penjualan, kayata produk, utawa rekomendasi pelanggan bisa nambah tarif konversi.
  8. Lencana Keamanan - Tampilake lencana audit pihak katelu supaya para tamu ngerti manawa sampeyan peduli karo keamanan lan keamanane.
  9. Kebijakan Privasi - Telus karo pelanggan babagan cara nglacak lan nggunakake informasi.
  10. Pilihan pambayaran - Nawakake PayPal, Belang, pembayaran Amazon, lan kabeh kertu kredit kanggo mesthekake yen pengunjung bisa mbayar kaya sing dikarepake.
  11. Shipping - Biaya lan bewara dihargai dening para pembeli. 28% pembeli online bakal ninggali kreto yen ongkos kirim larang banget
  12. Kebijakan bali - 66% konsumen maca kabijakan bali sadurunge tuku Tuku, cepet, lan sajrone wektu sampeyan bakal kepenak pelanggan!
  13. Deloken - Coba proses checkout kanggo mesthekake yen pancen gampang. Aja njaluk kakehan informasi, njaga kaca sing dirancang kanthi jelas, lan ngawasi tumindak pangguna nganggo peta panas lan analitis sing canggih.
  14. kacepetan - Masalah kinerja lan kaca loading alon bakal ngrusak tarif konversi sampeyan. Ngoptimalake kacepetan lan bisa ngasilake dividen.
  15. mobile - Konversi seluler saiki nyumbang luwih saka 50% sawetara situs e-commerce klien. Yen sampeyan ora dirancang kanggo panggunaan seluler sing optimal, mula bakal suda.

Tambah Tarif Konversi

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.