11 Cara Nambah ROI Pemasaran Konten Sampeyan

drive sales nggunakake marketing konten

Mungkin infographic iki bisa dadi salah sawijining rekomendasi raksasa ... njaluk nonton kanggo ngowahi! Serius, kita rada mbingungake babagan pirang-pirang perusahaan sing nulis konten sing ora umum, ora nganalisa basis pelanggan, lan ora ngembangake strategi jangka panjang supaya para pamaca dadi pelanggan.

Goleki kanggo riset babagan iki yaiku saka Jay Baer sing ngidentifikasi yen postingan blog siji regane rata-rata perusahaan $ 900. Kompilasi karo kasunyatan manawa 80-90% kabeh lalu lintas blog asale saka 10-20% kiriman sing sampeyan terbitake. Rong statistik kasebut nuduhake manawa penting nglampahi wektu lan gaweyan kanggo saben konten sing diterbitake.

Sanajan pemasaran konten diarani taktik efektif efektif sing ngasilake telu luwih akeh tinimbang marketing outbound tradisional, mung 6% pemasar nganggep usahane "efektif banget". Dadi, kepiye kita bisa fokus maneh upaya pemasaran konten kanggo mesthekake yen dheweke pancen duwe pengaruh? Kanggo ngerteni Chat Pure mitra karo ahli pemasaran konten lokal ing Clearvoice menyang (produsen platform pemasaran konten apik tenan!) Kanggo nggawe tips iki sing bakal mbantu sampeyan nambah corong pemasaran saka nggawe konten dadi konversi. Arielle Hurst, Obrolan Murni

11 Cara Nambah ROI Pemasaran Konten

Infographic saka Pure Chat lan Clearvoice sing diarani Drive Sales with Content iki nyedhiyakake 11 tips kanggo fokus maneh babagan dodolan.

  1. Kelet ing Corong - Google nelpon iki moments… Nalika pembeli nggoleki informasi lan sampeyan bisa nate mbantu nuntun dheweke njupuk keputusan tuku.
  2. Kalebu Paseksen - Pengaruh keputusan tuku yaiku ngerti sapa sing wis nggawe keputusan. Kanthi promosi perusahaan kasebut, sampeyan menehi ngerti manawa para pamiarsa manawa wong liya nggawe kesimpulan yen tuku iku gedhe.
  3. Expand ing Kirim Sukses - Kita nindakake iki kabeh wektu! Kita njupuk kiriman sing dijupuk banjur nggawe mikrografi kanggo dituduhake ing sosial, infographic, lan bisa uga webinar utawa ebook. Pancen sing nyebabake kita ebook paling anyar karo Meltwater!
  4. Eksperimen karo Niche Ads - Iklan sosial lan tembung kunci buntut dawa bisa nyedhiyakake tarif murah per klik lan nyurung lalu lintas sing cocog karo konten sampeyan.
  5. Forge Kemitraan Konten - Saiki digunakake karo VentureBeat supaya bisa ngeterake sawetara kemitraan konten. Panliten sing jero minangka mupangat gedhe kanggo para pamiarsa, mula bisa dingerteni manawa kita wiwit nglumpukake pamirsa kanthi bebarengan lan promosi konten sing kita produksi.
  6. Pakar Industri Pengaruh - Kita Podcast Wawancara kabeh babagan pamirsa dagang lan kredibilitas bangunan ing industri kita. Uga, pro iki menehi saran apik tenan kanggo para rawuh!
  7. Aja lali CTA - Yen aku bisa maca konten sampeyan lan ora ana dalan sing kudu diterusake karo sampeyan (utawa opsi liyane kaya formulir langganan email), kenapa nerbitake?
  8. Tambah Chat Langsung - Nulis ora cukup. Promosi ora cukup. Kadhangkala sampeyan kudu ngajak para nonton lan takon kepiye sampeyan bisa mbantu. Sampeyan bakal kaget karo tanggepan kasebut!
  9. Retarget ndadékaké - Nalika pembeli nggawe keputusan tuku, dheweke asring mumbul ing asil telusuran, jaringan sosial, lan sumber daya liyane. Retargeting nggawe merek lan kesempatan paling penting kanggo sampeyan!
  10. Tindakake Kanthi Keaslian - 30-50% dodol menyang vendor sing nanggapi dhisik. Apa sampeyan malah nanggapi kabeh?
  11. Gunakake Kampanye Nurture Email - Ora kabeh wong siap tuku ing pertunangan pisanan, nanging bisa uga siap kanggo melu sampeyan. Ngasuh email minangka cara paling apik kanggo kontak karo dheweke lan dheweke bakal melu nalika wis siyap!

[box type = "download" align = "aligncenter" class = "" width = "90%"] Priksa manawa ndownload Ebook paling anyar sing ditulis kanggo Meltwater, Cara Peta Konten Sampeyan menyang Perjalanan Pelanggan sing Ora Bisa Ditebak, kanggo dipikir luwih jero babagan nulis konten sing bakal nambah investasi investasi sampeyan. [/ box]

Nambah ROI Pemasaran Konten

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.