Nambah Lalu Lintas Blog kanthi Nggawe maneh Tulisan Blog lawas

Sanajan aku wis nyedhaki 2,000 postingan blog ing Martech Zone, ora ateges kabeh kerja keras sing wis dakkirim ing saben kiriman diakoni. Sawetara wong sadhar, nanging sejatine is bisa urip maneh kiriman blog lawas lan entuk lalu lintas anyar.

seopivot.pngMinggu iki ana produk anyar sing misuwur ing pasar supaya bisa urip maneh ing postingan blog lawas. (Mesthi uga bisa digunakake ing kaca web). SEOPivot nganalisa kaca situs lan menehi saran kanggo ngetrapake tembung kunci kanggo panggolekan mesin telusuran sing luwih apik. Iki minangka produk sing apik banget lan aku digunakake ing blogku dhewe.

kanggo $ 12.39, sampeyan bisa nggunakake SEOPivot sajrone 1 dina - luwih saka cukup wektu kanggo ngetik nganti 100 domain lan entuk dhaptar lengkap nganti 1,000 kaca lan tembung kunci lan frase. Sampeyan uga bisa ndownload asil liwat Spreadsheet Excel!

Aku mung ngurutake dhaptar miturut volume Url lan Rata-rata… iku kira-kira jumlah telusuran kanggo tembung kunci utawa frase sing diwenehake. Banjur aku nyunting saben kaca utawa kiriman, nambah kombinasi tembung kunci yen bisa, lan nerbitake postingan kasebut. Sederhana lan sampeyan bisa menehi pengaruh sing signifikan marang lalu lintas.

analisis tembung kunci.png

Iki minangka produk sing apik lan cara sing apik kanggo urip maneh sawetara konten lawas sing wis sampeyan lebokake!

6 Komentar

  1. 1

    Aku uga wis nggoleki produk iki. Nanging, aku mikir sampeyan bisa entuk gambaran sing luwih apik babagan kinerja situs web nggunakake analytics lan tuku nyaring riset tembung kunci ing alat tembung kunci adwords kanthi cocog. Nanging, aku mikir produk iki bakal cocog karo pemilik blog sing mung pengin nggedhekake dhaptar tembung kunci lan ora duwe wektu kanggo nindakake riset tembung kunci laporan KPI.

    • 2

      Aku setuju maneh: analisis tembung kunci, Shout… Adwords apik. Produk adhine SEOPivot SEMRush uga migunani banget - utamane ing tembung kunci kanthi volume sing sithik lan dawa. Adwords ora banget migunani ing volume kurang, istilah dhuwur-relevansi kadhangkala.

      Sampeyan ngerti titik kunciku - mung ngoptimalake sawetara kiriman kepungkur lan entuk lalu lintas sing apik, ndownload laporan SEOPivot cepet lan gampang!

  2. 3

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo review! Kita seneng ndeleng manawa alat kasebut migunani kanggo para spesialis 🙂 Bakal terus ngembangake layanan kasebut lan ngarep-arep bakal dadi luwih trep lan migunani.

  3. 4

    kirim gedhe. Apa sampeyan keberatan yen aku nulis artikel cilik babagan blog lalu lintas situs web saya tambah babagan iki?

    Blogku isih anyar banget, mula aku tansah golek konten sing luwih berkualitas.

    Para pamaca, aku yakin bakal entuk manfaat banget saka informasi iki. Aku mesthi bakal link bali menyang blog iki
    minangka blog asli saka ngendi aku entuk informasi.

  4. 5

    Posting gedhe Douglas. Kanthi tren saiki ing isi tujuan maneh, sampeyan mesthi ndhisiki kurva amarga sampeyan nulis kiriman iki meh 7 taun kepungkur. Aku nemokake ahrefs minangka solusi paling apik ing kabeh dina iki kanggo eksplorasi tembung kunci.

    • 6

      Pancen. Aku ora weruh apa-apa nilai kanggo pamirsa sing duwe lawas, kiriman ora akurat ing situs. Aku nyoba kanggo tetep minangka akeh sing aku bisa nganyari. Aku ora krungu apa-apa kajaba sing apik babagan ahrefs!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.