Nambah Lalu Lintas Blog kanthi Nggawe maneh Tulisan Blog lawas

Sanajan aku wis nyedhaki 2,000 postingan blog ing Martech Zone, ora ateges kabeh kerja keras sing wis dakkirim ing saben kiriman diakoni. Sawetara wong sadhar, nanging sejatine is bisa urip maneh kiriman blog lawas lan entuk lalu lintas anyar.

seopivot.pngMinggu iki, produk anyar nyasar ing pasar sing luar biasa kanggo ngasilake postingan blog lawas. (Mesthi uga bisa digunakake ing kaca web). SEOPivot nganalisa kaca situs lan menehi saran kanggo ngetrapake tembung kunci kanggo panggolekan mesin telusuran sing luwih apik. Iki minangka produk sing apik banget lan aku digunakake ing blogku dhewe.

kanggo $ 12.39, sampeyan bisa nggunakake SEOPivot sajrone 1 dina - luwih saka cukup wektu kanggo ngetik nganti 100 domain lan entuk dhaptar lengkap nganti 1,000 kaca lan tembung kunci lan frase. Sampeyan uga bisa ndownload asil liwat Spreadsheet Excel!

Aku mung ngurutake dhaptar miturut volume Url lan Rata-rata… iku kira-kira jumlah telusuran kanggo tembung kunci utawa frase sing diwenehake. Banjur aku nyunting saben kaca utawa kiriman, nambah kombinasi tembung kunci yen bisa, lan nerbitake postingan kasebut. Sederhana lan sampeyan bisa menehi pengaruh sing signifikan marang lalu lintas.

analisis tembung kunci.png

Iki minangka produk sing apik lan cara sing apik kanggo urip maneh sawetara konten lawas sing wis sampeyan lebokake!

6 Komentar

  1. 1

    Aku uga wis nggolek produk iki. Nanging, aku mikir sampeyan bisa entuk ikhtisar sing luwih apik babagan kinerja situs web kanthi nggunakake analytics lan tuku nyaring riset tembung kunci babagan alat tembung kunci adwords kanthi match sing pas. Nanging, aku mikir produk iki cocog karo pamilik blog sing pengin ngembangake dhaptar tembung kunci lan ora duwe wektu kanggo nindakake laporan KPI babagan riset kunci.

    • 2

      Aku setuju: analisis tembung kunci, Shout… Adwords apik banget. Produk adhine SEOPivot SEMRush uga migunani - utamane tembung kunci buntut dawa, volume kurang. Adwords ora pati migunani ing volume sing kurang, istilah sing cocog banget.

      Sampeyan ngerti intine - kanggo mung ngoptimalake sawetara kiriman kepungkur lan entuk lalu lintas sing apik, ndownload laporan SEOPivot cepet lan gampang!

  2. 3

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo review! Kita seneng ngerti manawa alat iki migunani kanggo para spesialis 🙂 Bakal terus ngembangake layanan lan ngarep-arep bisa dadi luwih trep lan migunani.

  3. 4

    Pos sing apik. Apa sampeyan gelem yen nulis artikel sethithik babagan blog lalu lintas situs web saya tambah babagan iki?

    Blogku isih anyar banget, mula aku kepengin golek konten sing luwih akeh.

    Para pamiarsa, aku yakin bisa entuk manfaat banget saka informasi iki. Aku mesthi bakal bali menyang blog iki
    minangka blog asli saka ngendi aku entuk informasi.

  4. 5

    Kirim apik Douglas. Kanthi tren saiki kanggo ngarahake konten, mesthine sampeyan ora duwe kurva yen sampeyan nulis postingan iki meh 7 taun kepungkur. Aku nemokake ahrefs minangka solusi paling apik sajrone solusi eksplorasi tembung kunci.

    • 6

      Pancen. Aku ora weruh apa-apa kanggo para pamirsa yen duwe kiriman sing lawas lan ora akurat ing situs iki. Aku nyoba supaya paling anyar bisa nganyari. Aku ora nate krungu apa-apa kajaba perkara sing apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.