Biaya Ngukur Tarif Inbox Versus

mitos deliverability

Yen Layanan Pos duwe kaleng sampah ing fasilitase lan, saben dheweke ndeleng sepotong surat sampah dikirim, dheweke kabeh mbuwang menyang sampah, apa sampeyan bakal ngirim sing dikirim? Ora mesthi! Aneh banget, ing industri pemasaran email apa wae email sing dikirim menyang folder spam dietung Dikirim!

Asile, panyedhiya email milih bisa ngirim skor kaya-kaya bisa dibanggakake. Nanging para pelanggan, reputasi pangirim sing dikombinasikake karo kualitas alamat panampa ing saben domain, digabung karo konten email bisa ngasilake kothak mlebu kanggo para pemasar. Nanging iki dudu sing dilaporake.

Pramila perusahaan ndhaptar layanan platform kaya 250ok. 250ok nyedhiyakake pangirim dhaptar dhaptar wiji sing diawasi kanggo ndeleng manawa kampanye kasebut mlebu ing kothak mlebu utawa folder spam. Iki nyedhiyakake kabeh pelapor sing dibutuhake kanggo para pemasar supaya bisa ngatasi masalah lan mbenerake masalah pangiriman - yaiku kualitas dhaptar, kualitas konten, utawa masalah infrastruktur.

250ok minangka sponsor saka Martech lan kita nggunakake platform kanggo ngawasi lan ningkatake kothak mlebu dhewe. 250ok seneng ngarani iki the tingkat pangiriman sing bener. Ngawasi panggonan iki bisa uga ateges ewonan dolar nambah tarif klik, klik lan konversi kanggo para pemasar email.

Mitos Pangiriman

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.