5 Tips kanggo Nambah Pengalaman Email Liburan ing 2017

Pengalaman Inbox Email

Kita mitra ing 250ok, platform kinerja email, bebarengan karo Hubspot lan Bagan Kirim nyedhiyakake sawetara data penting lan varian karo rong taun pungkasan data kanggo Black Friday lan Cyber ​​Monday.

Kanggo menehi saran paling apik, Joe Montgomery saka 250ok gabung karo Courtney Sembler, Profesor Inbox ing HubSpot Academy, lan Carl Sednaoui, Direktur Pemasaran lan Pendhiri ing MailCharts. Data email sing kalebu teka saka analisis MailCharts saka email paling larang karo 1000 pengecer internet (IR1000) sing kalebu "Black Friday" utawa "Cyber ​​Monday" ing baris subjek.

Dheweke nggawe kesimpulan yen sampeyan bisa ngapikake tarif ngirim email, mbukak email, lan tuku email kanthi sakabehe kanthi limang strategi ing ngisor iki digunakake ing musim liburan iki:

  1. Frekuensi Email - Goleki pengalaman pelanggan dhisik lan coba takon apa dheweke pengin nampa volume email nalika preinan. Mengkono bisa nyuda daftar liburan sing terkenal lan nggawe kasetyan merek sing kuwat.
  2. Ngluwihi Tanggal Sampeyan - Survei pungkasan dening RetailMeNot nglaporake 45% pembeli bakal miwiti blanja preinan sadurunge wulan November. Coba tambahake penerbangan kampanye menyang loro arah; miwiti luwih dhisik, mbukak maneh.
  3. Desain Luwih Apik - Visual sing kuat kanthi CTA sing jelas minangka kunci kanggo email sing dikonversi. Kajaba iku, priksa manawa email sampeyan bisa mlaku ing kabeh platform lan piranti sing digunakake pelanggan sadurunge sampeyan ngirim.
  4. bukti asli - Miturut laporan Online Trust Alliance sing dirilis wulan Juni 2017, setengah saka 100 pengecer AS paling dhuwur, lan sepertiga saka 500 top ora duwe otentikasi lan keamanan email sing pas. Ojo nganti phishing serangan ngrusak preinan.
  5. Nelpon kanggo Tindakan - Nyuwun pelanggan supaya nambah apa sing pengin dituku menyang kreta - iki bakal nyuda gesekan sajrone edhan Black Friday / Cyber ​​Monday. Dorong pelanggan nganggo barang ing kranjang kanggo checkout kanggo njaluk diskon utawa tawaran preinan.

Mangkene infographic lengkap, Black Friday lan Cyber ​​Monday Inbox Experience.

Pengalaman Inbox Senin Black Friday Cyber ​​2017

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.