Pertempuran kanggo kothak mlebu

pangiriman kothak mlebu

Rata-rata, pelanggan nampa 416 pesen email komersial saben wulan… iku akeh email kanggo rata-rata wong. Luwih akeh wong sing maca email sing ana hubungane karo finansial lan lelungan tinimbang kategori liyane ... lan penting dicathet manawa para pelanggan ora mung langganan email - uga langganan pesaing sampeyan.

Mesthekake email sampeyan dirancang kanthi apik lan responsif kanggo piranti seluler minangka minimal mutlak. Duwe email sing apik yaiku regane - sanajan moneter utawa Nilai informasi sing diwenehake - yaiku carane menang perang! Iki infographic saka ReturnPath mlaku liwat sawetara segmen industri lan nyedhiyakake sawetara bandhingan… priksa:

kothak mlebu-kiriman-bisa dikirim

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo nuduhake Douglas, aku seneng banget karo sawetara tokoh ing infographic iki. Nanging, aku yakin manawa jumlah email kasebut pancen durung nate diwaca. Ora bisa ngetutake kabeh perkara, lan sawetara prekara mesthi mlebu kothak mlebu tanpa kita sadhar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.