Nggawe Situs Web Inbound Kanggo 2014

nggawe situs web mlebu

Saben minggu ing Edge Radio Web podcast, Erin lan aku negesake yen kesalahan sing dialami umume perusahaan yaiku dheweke percaya situs kasebut minangka brosur online tinimbang dadi salesman sing ambegan. Nalika situs sampeyan ngasilake konten sing anyar, asring lan relevan… sampeyan bakal nambah semangat tulungana wong supaya precaya marang sampeyan lan produk utawa layanan sampeyan.

Sampeyan uga kudu nyathet yen aku ora percaya mlebu minangka panggantos kanggo njembarake strategi sales lan marketing. Akeh perusahaan sing nglawan loro-lorone, nanging nalika kerja bareng, pancen apik banget!

Mangkene infographic saka Suyati babagan pemasaran inbound, babagan apa sing kudu sampeyan lakoni supaya situs web sampeyan bakal teka ing taun iki:

  • Wong sing tuku kanggo mutusake kepiye sampeyan melu karo saben jinis pengunjung.
  • Konten cemilan vs konten premium kanggo gampang pencernaan.
  • Strategi promosi kanthi SEO, PPC, Blog, Media Sosial, Undhangan Webinar.
  • Telpon-Kanggo-Tindakan (CTAs) kanggo ngarahake pengunjung menyang kaca landas.
  • Landing Pages kanggo drive konversi.
  • Nurturing timbal kanggo nuntun pengunjung dadi pelanggan.

Priksa manawa sampeyan ndhaptar kursus kacilakan ing Marketing inbound ing tab kiwa, kursus 5 minggu sing mbantu sampeyan ngrampungake kabeh aspek strategi pemasaran inbound sing sukses.

Situs-Infographic-Nggawe-Inbound-Situs web-2014

pambocoran: Suyati minangka mitra kita ing DK New Media - padha ngewangi kita babagan macem-macem lan duwe alat sing hebat kanggo produksi konten lan manajemen proses sing diarani Voraka sing bakal ditulis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.