Pemasaran Outbound Sampeyan Kurang Efektif tanpa Upaya Inbound

mungsuh

Yen sampeyan wis suwe maca ing blog, sampeyan bakal ngerti tembung kasebut mungsuh asring ngirim aku nesu kanthi wuta. Wong-wong ing SoftwareAdvice ngirim artikel rinci, Pemasaran Inbound vs Outbound: Utami kanggo Newbies utawa Switcher.

Pandhuan nindakake tugas sing apik kanggo mbukak strategi, beda, lan uga alat strategi mlebu lan strategi metu. Wis diwaca kanthi serius mula priksa. Mangkene salah sawijining grafis:

taktik pemasaran

Outbound kurang efektif tanpa Inbound

Kita bisa kerja bareng karo organisasi sing kalebu wiwitan nganti perusahaan korporat. Ora ana istiméwa kanggo aturan sing dakwartakaké iki:

Pemasaran metu ora efektif banget tanpa strategi pemasaran mlebu

Apa sampeyan bisa nelpon kanthi adhem lan nggawe hubungan pribadi (metu) lan entuk adol? Mesthi wae! Aku ora ujar manawa metu ora efektif tanpa strategi mlebu, aku ujar manawa kurang efektif.

Apa sampeyan mikir bab sing ditindakake konsumen utawa prospek bisnis sawise ngerti babagan bisnis liwat surat langsung, telpon adhem, utawa kunjungan? Nyatane, apa sing sampeyan pikirake nalika sinau babagan bisnis liwat surat langsung, telpon adhem, utawa kunjungan?

Lead Outbound sampeyan nggoleki sampeyan kanthi online!

Telusuran Google sing gampang kanggo nemokake situs sampeyan lan ngati-ati konten sampeyan bakal asring nuli telpon adhem. Banjur dheweke menyang LinkedIn lan maneh kredensial sampeyan lan apa sampeyan katon sah. Banjur dheweke entuk liwat media sosial menyang jaringan sing dipercaya lan takon, Apa ana sing nate kerja sama karo wong-wong kasebut?

Lan iku wayahe kritis manawa tim njaba kudu ngenteni pirang-pirang kunjungan kanggo ngupayakake timbal, menehi tekanan konyol kanggo nutup penjualan, utawa bakal dadi pesaing sing nggawe proyek sing luwih apik karo pemasaran mlebu.

Bubar nuduhake apa CMOs digoleki saka agensi, lan rong aspek yaiku kawruh lan pitulungan. Yen perusahaan, produk, utawa layanan sampeyan ora dituduhake kanthi apik ing telusuran, media sosial, lan kanthi kuat perpustakaan isi, kemungkinan sampeyan nutup adol saya suda.

Luwih elek, yen pesaing sampeyan wis diwakili kanthi apik, saiki sampeyan duwe prospek panas sing bakal miwiti blanja. Lan nalika ngulas posisi pesaing lan kepemimpinan sing luar biasa ing papan kasebut, dheweke bakal ragu yen bisa nggunakake layanan kasebut utawa ora.

Lan Outbound Meningkatake Upaya Inbound

Aku bakal nambah permata liyane ing kene… mlebu uga luwih efisien karo pemasaran njaba! Apa sampeyan nate nelpon prospek sing ndownload sawetara item, aktif mbukak lan ngeklik buletin email lan ngunjungi situs sampeyan kanthi berkala?

Ora mungsuh, wong-wong! Upaya pemasaran metu sampeyan bakal tambah dramatis kanthi strategi pemasaran inbound sing luar biasa. Lan strategi pemasaran mlebu sampeyan bakal nambah nalika nggunakake data kasebut kanggo ngisi strategi pemasaran njaba.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Inbound wis suwe banget, kita ora ngerti amarga pentinge marketing outbound. Amarga Internet wis akeh ing saben kluwarga, dadi angel nolak tekan akeh lan pengaruh pemasaran mlebu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.