Munggah Pemasaran Inbound

marketing mlebu

Sugih karo grafis lan statistik, iki infographic hebat saka Voltier Digital sing nerangake bedane antarane pemasaran mlebu lan pemasaran metu.

Nalika konsumen terus rame ing Internet, industri pemasaran Internet terus berkembang. Ing medium rong arah kaya Internet, model pemasaran tradisional ilang khasiat, lan jinis pemasaran anyar entuk uap kanthi menehi nilai kanggo konsumen sing saya taktik kanthi taktik pemasaran sing ngganggu.

Aku nambahake manawa ora kabeh ireng lan putih (utawa biru lan abang)… pemasaran anyar isih mbutuhake profesional hubungan masarakat sing bisa target lan njaluk kabar kapan lan endi sing paling penting.

inbound vs outbound infographic ngowahi ukuran 600

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.