Pemasaran Inbound lan Corong Penjualan Anyar

corong penjualan online

Nalika aku siyap ngomong ing Cincinnati minggu iki, aku pengin nyedhiyakake visual sing apik sing bisa ngomong babagan cara panelusur lan media sosial ngowahi proses penjualan. Iki sing dak sebut Corong Penjualan Anyar:

Biasane para pemasar ngontrol merek lan olahpesen kanthi online, mrentahake konsumen lan bisnis kanggo nonton demonstrasi, ndeleng informasi brosur lan pungkasane ngomong karo salesperson. Nalika semana, dheweke durung njupuk keputusan tuku. Salesmen bisa dadi efektif banget kanggo nggeser prospek lan nutup adol.

Kanthi ana media sosial lan mesin telusuran, konsumen lan bisnis ora adil nggoleki… Lagi saiki renggoleki. Iki tegese prospek duwe senjata ing perusahaan, produk, layanan sampeyan, seneng karo para pelanggan, lan bisa uga duwe keputusan. sadurunge malah nyambung karo salesman sampeyan.

Ngerti iki kritis yen sampeyan pengin ngasilake kanthi efektif ndadékaké pemasaran mlebu:

  1. Salah sawijining kesalahan sing umum ditemokake yaiku perusahaan sing ngluncurake situs mega sing duwe akeh informasi sing ngidini para calon pelanggan mbatalake kualifikasi sampeyan. Nyederhanakake situs sampeyan, nyederhanakake olahpesen sampeyan lan ngidini wong kepengin weruh supaya bisa entuk telpon, ndeleng demo utawa ndownload papan putih.
  2. Yen sampeyan nyedhiyakake luwih jero babagan tawaran liwat demo, whitepaper, utawa studi kasus… mesthi, mesthi, mesthi njaluk pengunjung ndhaptar sadurunge njupuk langkah liyane. Wong wis biasa dagang informasi kontak kanggo entuk informasi sing dibutuhake. Lan wong-wong sing njupuk langkah tambahan kasebut kudu dihubungi minangka timbal sing mumpuni.
  3. Nyewa wong sing cerdas lan motivasi banget. Dina saka cheese, tekanan tinggi, wis suwi banget. Nalika salesperson njupuk telpon, dheweke asring ketemu karo wong liya ing ujung garis sing wis ngerti bisnis. Kadhangkala, dheweke luwih ngerti tinimbang salesman! Aku isih kerja bareng karo perusahaan lan melu adol adolane minangka ahli materi, kadang-kadang bedane.
  4. Mupangatake teknologi kanthi maksimal. Yen sampeyan ngerti kepiye pandhu arah pengunjung menyang situs sampeyan, sampeyan bisa nggunakake pesen khusus kanggo dheweke. Yen digoleki, tembung kunci sing beda-beda ing macem-macem kampanye kudu beda karo ajakan tumindak lan kaca kebangkrutan. Yen Twitter, sampeyan bisa uga pengin luwih akeh pacelathon. Yen LinkedIn, pendekatan sing luwih profesional. Kanthi kamajuan VOIP lan telephony, bisa uga telpon beda saka macem-macem sumber.

Paling ora, wiwiti visualisasi lan lacak kabeh macem-macem dalan sing ditindakake prospek ing bisnis sampeyan. Apa pariwara rujukan utawa pariwara saben klik, sampeyan kudu duwe dalan kanggo keterlibatan kanggo nggedhekake tarif konversi.

2 Komentar

  1. 1

    "Paling ora, wiwiti nggambarake lan lacak kabeh macem-macem dalan sing ditindakake prospek ing bisnis sampeyan"

    Apa sumber daya sing sampeyan gunakake kanggo nindakake iki? Google Analytics? Radian6? Visistat? Aku golek cara liyane kanggo nglacak.

    Thanks!

    • 2

      Hai Arik,

      Miwiti karo Analytics minangka langkah sing apik kanggo ndeleng sumber sing nyedhiyakake lalu lintas menyang situs sampeyan. Id luwih becik nindakake analisis babagan kanthong lalu lintas sing relevan - sing bisa ditindakake liwat panelitian telusuran (mung ngetutake rangking tembung kunci!).

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.