Lembar Kerja: Pemasaran Inbound Digawe Sederhana

Untitled 1

Cukup nalika sampeyan mikir manawa sampeyan duwe internet marketing, lumahing buzz anyar. Saiki, Pemasaran Inbound saiki lagi ngrampungake. Kabeh wong ngomong babagan iki, nanging apa, kepiye sampeyan miwiti, lan alat apa sing sampeyan butuhake? Pemasaran mlebu diwiwiti karo informasi gratis, ditawakake liwat saluran sosial, telusuran, utawa pariwara mbayar. Tujuane yaiku nggawe penasaran karo prospek lan njaluk dheweke dagang email, lan bisa uga nomer telpon, kanggo konten sampeyan.

Dadi sampeyan miwiti saka ngendi?

  • Temokake pitakon

calon pelanggan sampeyan gelut. Jawaban sampeyan kudu cukup menehi informasi, (tanpa adol banget) nduduhake keahliane sampeyan.

  • Gawe konten kasebut - Unduhan kasedhiya ing kabeh bentuk lan ukuran kalebu buku kerja lan dhaptar priksa, ebook, video, file audio utawa spreadsheet. Sampeyan ora kudu dawa banget utawa kompleks, nanging cukup informasi supaya prospek serius bakal motivasi takon rincian liyane babagan kasunyatan sing sejatine do adol dhuwit.
  • Kaca Landing Kabeh promosi eksternal sampeyan bakal ngarahake lalu lintas menyang kaca iki. Bisa dadi kaca ing situs web sampeyan, kiriman blog babagan topik tartamtu lan sing gegandhengan, utawa kaca kebangkrutan kanthi mung siji tujuan: supaya wong dagang email kanggo konten sampeyan Nduwe URL unik kanggo kampanye bakal ngidini sampeyan ngukur efektifitas saluran pemasaran individu lan sepira kuwat tingkat konversi sampeyan. Kanggo mbangun kaca kebangkrutan khusus, kita seneng banget karo plugin Premise kanggo wordpress formstack kanggo nglumpukake data.
  • Responder Otomatis Ora kabeh wong sing ndownload informasi saiki wis siyap tuku. Ora ateges dheweke ora bakal tuku dalan. Rencana sampeyan kudu nyakup serangkaian sentuhan kanggo entuk bathi jangka panjang. Kita nggunakake fitur autoreponder ing formstack kanggo ngirim email, sing katon kaya cathetan kasual pribadi utawa rong dina sawise download asli. Cathetan kasebut asring ngasilake obrolan, tanggapan, lan panjaluk kanggo informasi luwih lengkap. Kita uga seneng Contact pancet minangka dhasar kampanye netes maneh.
  • Lalu Lintas kanthi Rencana Promosi. Wong ora mesthi nemokake kaca kebangkrutan kanthi ora sengaja. Nuduhake link ing platform sosial. Oke takon kanca lan mitra strategis kanggo nuduhake link menyang komunitas kasebut yen sampeyan gelem nggawe uga kanggo dheweke. (Lan sampeyan kudu). Yen sampeyan duwe program email biasa, kalebu link ing kana. Iki bisa mbantu sampeyan nemokake prospek serius ing basis data. Aja ngatasi pengunjung ing situs web kanthi akeh pilihan, nanging nambah siji ajakan kanggo tumindak ing header, header utawa bar samping bakal ndadekake prospek sing kasengsem ing kaca kebangkrutan. Apa sampeyan nggunakake PPC kanggo ngarahake lalu lintas menyang kaca kebangkrutan? Iku gumantung karo proses penjualan sampeyan. Yen sampeyan duwe strategi tartamtu kanggo ngonversi kontak sebab-akibat menyang klien, investasi ing pariwara bisa lunas. Aja nggunakake PPC kanggo nggawe kesadaran merek.
  • Tutul pribadi.  Proses otomatis mbukak lawang, nanging yen sampeyan pengin asil dodolan nyata sampeyan kudu njupuk telpon lan ngomong karo prospek. Apa dheweke ngerti informasi kasebut migunani? Apa dheweke duwe pitakon tambahan.

3 Komentar

  1. 1

    Artikel sing apik. Aku cukup kasengsem kanggo mriksa webinar.
    Aku ora penggemar mbutuhake timbal kadhemen, sing durung ngerti sampeyan, kanggo menehi nomer telpon kanggo njaluk lembar kerja. Aku langsung mencet tombol mburi. Aku ora ngerti sampeyan, lan sampeyan uga ora ngerti aku. Ora ana siji saka kita kudu kasengsem ngomong ing telpon.
    Kanthi alamat email, sampeyan bisa wis terus sambungan, ngajak kula kanggo muter maneh yen aku ora nggawe, etc., etc.. Nalika aku dadi siap supaya sampeyan nelpon kula, iku mesthi amarga aku prospek interested . Aku penggemar nomer telpon tenan awal yen timeline kaputusan cendhak banget, kaya tuku mobil. Isih ora bakal takon nganti kaca Matur nuwun, mula aku paling ora duwe alamat email dhisik.

    • 2

      Kita wis mbantah akeh babagan babagan pro lan kontra nomer telpon. Kita nggawe saklar minangka tes lan wis nemokake asil positif. Kita duwe luwih sithik prospek sing mumpuni sing ndownload formulir kasebut.

      Nalika aku ora nyaranake strategi kasebut kanggo saben klien, nanging bisa digunakake kanggo kita

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.