Lembar Kerja: Pemasaran Inbound Digawe Sederhana

Untitled 1

Cukup nalika sampeyan mikir manawa sampeyan duwe internet marketing, lumahing buzz anyar. Saiki, Pemasaran Inbound saiki lagi ngrampungake. Kabeh wong ngomong babagan iki, nanging apa, kepiye sampeyan miwiti, lan alat apa sing sampeyan butuhake? Pemasaran mlebu diwiwiti karo informasi gratis, ditawakake liwat saluran sosial, telusuran, utawa pariwara mbayar. Tujuane yaiku nggawe penasaran karo prospek lan njaluk dheweke dagang email, lan bisa uga nomer telpon, kanggo konten sampeyan.

Dadi sampeyan miwiti saka ngendi?

  • Temokake pitakon

calon pelanggan sampeyan gelut. Jawaban sampeyan kudu cukup menehi informasi, (tanpa adol banget) nduduhake keahliane sampeyan.

  • Gawe konten kasebut - Unduhan kasedhiya ing kabeh bentuk lan ukuran kalebu buku kerja lan dhaptar priksa, ebook, video, file audio utawa spreadsheet. Sampeyan ora kudu dawa banget utawa kompleks, nanging cukup informasi supaya prospek serius bakal motivasi takon rincian liyane babagan kasunyatan sing sejatine do adol dhuwit.
  • Kaca Landing Kabeh promosi eksternal sampeyan bakal nggawa lalu lintas menyang kaca iki. Bisa dadi kaca ing situs web sampeyan, postingan blog ing topik tartamtu lan gegandhengan, utawa kaca kebangkrutan kanthi mung siji tujuan: supaya wong bisa dagang email kanggo konten sampeyan Duwe URL unik kanggo kampanye bakal ngidini sampeyan ngukur efektifitas saluran pemasaran individu lan sepira kuat tingkat konversi sampeyan. Kanggo nggawe kaca kebangkrutan khusus, kita seneng banget Plugin premis kanggo wordpress digabungake karoFormstack kanggo nglumpukake data.
  • Responder Otomatis Ora kabeh wong sing ndownload informasi saiki wis siyap tuku. Ora ateges dheweke ora bakal tuku dalan. Rencana sampeyan kudu nyakup serangkaian sentuhan kanggo entuk bathi jangka panjang. Kita nggunakake fitur autoreponder ingFormstack kanggo ngirim email, sing katon kaya cathetan kasual pribadi utawa rong dina sawise download asli. Cathetan kasebut asring ngasilake obrolan, tanggapan, lan panjaluk kanggo informasi luwih lengkap. Kita uga seneng Contact pancet minangka dhasar kampanye netes maneh.
  • Lalu Lintas kanthi Rencana Promosi. Wong ora mesthi nemokake kaca kebangkrutan kanthi ora sengaja. Nuduhake link ing platform sosial. Ora becik takon marang kanca lan mitra strategis kanggo nuduhake link menyang komunitas kasebut yen sampeyan gelem nindakake perkara sing padha karo dheweke. (Lan sampeyan kudu). Yen sampeyan duwe program email biasa, kalebu link ing kana. Iki bisa mbantu sampeyan nemokake prospek serius ing basis data. Aja ngatasi pengunjung ing situs web kanthi akeh pilihan, nanging nambah siji ajakan kanggo tumindak ing header, header utawa bar samping bakal ndadekake prospek sing kasengsem ing kaca kebangkrutan. Apa sampeyan nggunakake PPC kanggo ngarahake lalu lintas menyang kaca kebangkrutan? Iku gumantung karo proses penjualan sampeyan. Yen sampeyan duwe strategi tartamtu kanggo ngowahi kontak sebab-akibat menyang klien, investasi ing pariwara bisa lunas. Aja nggunakake PPC kanggo nggawe kesadaran merek.
  • Tutul pribadi.  Proses otomatis mbukak lawang, nanging yen sampeyan pengin asil dodolan nyata sampeyan kudu njupuk telpon lan ngomong karo prospek. Apa dheweke ngerti informasi kasebut migunani? Apa dheweke duwe pitakon tambahan.

 

Pemasaran mlebu minangka bagean pertama saka proses penjualan, dudu kabeh proses.

Pengin sinau luwih lengkap? Download lembar kerja utawa priksa seminar kita tanggal 20 November. Minangka maca saka Martech Zone, gunakake kode diskon: Pelanggan13 lan rawuh tanpa biaya. inbound-marketing-wordsheet

3 Komentar

  1. 1

    Artikel apik Apa aku kepengin banget mriksa webinar.
    Aku dudu penggemar sing mbutuhake timbal kadhemen, sing durung ngerti sampeyan, kanggo menehi nomer telpon kanggo njaluk lembar kerja. Aku langsung mencet tombol mburi. Aku ora ngerti sampeyan cukup, lan sampeyan durung ngerti aku. Ora ana siji-sijine ing antarane sing kepengin ngobrol ing telpon.
    Kanthi alamat emailku, sampeyan bisa terus sambungan, ngajak aku muter maneh yen ora entuk, lan liya-liyane, lan liya-liyane. Nalika aku siyap ngidini sampeyan nelpon, mesthine amarga aku duwe prospek sing kasengsem . Aku penggemar nomer telpon luwih awal yen jadwal keputusan cendhak banget, kayata tuku mobil. Isih ora takon nganti kaca Matur Nuwun, dadi paling ora aku duwe alamat email.

    • 2

      Kita wis akeh babagan internal babagan pro lan kontra nomer telpon. Kami nggawe saklar kasebut minangka tes lan nemokake asil positif. Kita duwe sawetara prospek liyane sing luwih kualifikasi sing ndownload formulir kasebut.

      Sanajan aku ora nyaranake strategi kasebut kanggo saben klien, bisa digunakake kanggo kita

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.