Ekosistem Pemasaran Inbound

ekosistem pemasaran inbound

Posisi saka DK New Media umume yaiku agensi pemasaran inbound. Kita seneng istilah kasebut marketing mlebu amarga negesake kasunyatan manawa fokus kita narik kawigaten lan dadi pelanggan. Perusahaan SEO asring fokus ing pangkat. Perusahaan sosial asring fokus ing pamirsa sing luwih gedhe. Agensi asring fokus ing desain. Kita fokus ing asil bisnis… lan bisa nggunakake SEO, sosial, email, seluler, video, desain utawa strategi liyane sing nggawe prospek dadi prospek lan dadi pelanggan.

Inbound marketing bisa uga muni kaya jargon pemasaran, nanging aku seneng ekspresi lan perbandingan karo strategi pemasaran metu. Wong-wong ing Konsultasi Volinsky wis ngrancang infographic sing apik sing nggambarake ekosistem strategi pemasaran inbound sing efektif:

ekosistem pemasaran mlebu 950px

One comment

  1. 1

    Aku seneng infographic iki! Pancen kena pucuk sirahe. Kayane kita ndeleng bisnis liwat rong lensa. Kita duwe lensa corong penjualan sing fokus ing dolar ngisor lan aliran timbal liwat model bisnis.

    Banjur sampeyan duwe "Ekosistem Pemasaran" iki - sing pancen katon kaya tampilan ndhuwur corong - bedane yaiku para pemasar fokus ing tingkat konversi konten sing diterbitake lan ngupayakake nyelehake konten sing bakal duwe nilai sing paling dhuwur . Dadi, kita nggawe sawetara konten kanthi daya tarik amba kanggo lapisan njaba / atmosfer lan mboko sithik dadi luwih spesifik karo konten sing digawe nalika sinau babagan wong sing nggunakake, nalika dheweke pindhah menyang tengah.

    Iku mung proses lisan saka foto sing apik iki 🙂 Pancen resonan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.