Ahli Pemasaran Inbound Sampeyan Bakal Sinau Saka Online

marketing mlebu

Kolega Dave Morse saka Faucet Delta ngaturaken sugeng dhumateng kula dinten menawi sampun ndamel dhaptar 18 Pakar Pemasaran Inbound sing Kudu Dikenal ing Marketo's Whitepaper: Nambah Pengaruh: Cara Nambah Efek Program Pemasaran Inbound.

Apa Pakar Pemasaran Inbound?

Inbound marketing nuduhake kegiatan pemasaran sing nggawa pengunjung, tinimbang para pemasar kudu metu kanggo narik kawigaten prospek. Pemasaran mlebu entuk perhatian pelanggan, nggawe perusahaan gampang ditemokake lan narik pelanggan menyang situs web kanthi ngasilake konten sing menarik. Wikipedia

Apa sing kudu digoleki nalika njupuk Pakar Pemasaran Inbound?

Nalika lagi nggarap klien ing agensi pemasaran inbound, pendekatan kita beda banget karo umume agensi. Kita nggawe anggaran karo klien lan ngupayakake medium lan strategi mlebu kanggo ngleksanakake alat lan proses sing nambah momentum sing dibutuhake kanggo nambah jumlah mlebu mlebu.

Pendapatku manawa ahli pemasaran inbound sampeyan kudu agnostik vendor (siji platform ora cocog karo kabeh), kudu duwe keahlian ing telusuran, sosial, konten, email, otomatisasi lan Analytics, lan dheweke kudu ngerti tenan carane strategi pemasaran mlebu saluran omni bisa digunakake. Siji saluran ora bakal entuk asil sing saldo kabeh dikarepake.

Wow - pancen pakurmatan… apamaneh jenengku bareng karo dhaptar pemasar sing apik banget:

Yen sampeyan pengin ndownload whitepaper, iki ringkesan saka kaca kebangkrutan Marketo:

Perusahaan sing pengin nggunakake kabeh cara kanggo nggayuh lan nyambung karo calon pembeli kudu ngluwihi pemasaran mlebu. Kertas putih iki mriksa babagan cara nggabungake pemasaran inbound menyang klompok taktik pemasaran sing luwih gedhe sing nambah pengaruh kegiatan pemasaran inbound.

The kertas putih pemasaran mlebu Kalebu:

  • Pemasaran Inbound 101 - tips lan teknik kanggo miwiti
  • Ngembangake visibilitas lan jangkauan nganggo SEO lan sosial
  • Cara nyingkiri kesalahan pemasaran inbound sing umum
  • Dhaptar kanggo nguatake mlebu lan ngenali kesempatan promosi tambahan
  • Campuran pemasaran sing cocog kalebu otomatisasi metu lan pemasaran

Apa sampeyan duwe pemasaran pemasaran mlebu liyane sing disaranake? Tulung komentar!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.