Ketergantungan Strategi Pemasaran Inbound

elemen pemasaran mlebu

Wis pirang-pirang wulan kita konsultasi karo klien sing gedhe lan cilik lan pancen percaya manawa ana sawetara kesenjangan ing strategi lan akeh rasa seneng karo wong liya. Nalika klien lagi berjuang, umume ndeleng manawa ana katergantungan utama pemasaran umum. Strategi pemasaran inbound sing sukses bisa uga ora kalebu pemasaran merek, jangkep or pangembangan masarakat - nanging umume gumantung karo dheweke.

elemen pemasaran-inbound

  • Brand - meh ora bisa duwe strategi pemasaran inbound sing sukses yen sampeyan ora duwe tampilan lan aran sing konsisten, olahpesen sing solid lan swara kanggo perusahaan, produk lan layanan sampeyan. Wong kudu ngerteni sampeyan lan ngerti carane entuk bathi saka wong-wong mau.
  • Panguwasa - menjangkau umume dianggep minangka upaya hubungan masarakat nanging nggedhekake pamirsa kanthi nemokake wong liya online iku penting banget. Akeh wong media sosial mung bakal ngandhani yen sampeyan nggawe pamirsa dhewe. Napa sampeyan bakal nindakake iki yen ana sing wis nduwe pamirsa? Goleki wong-wong mau!
  • komunitas - curating lan akeh pamirsa dadi komunitas sing maju mbutuhake strategi konten sing unik, akeh perhatian, lan tim sing duwe bakat. Nanging, yen sampeyan duwe komunitas - sampeyan duwe tentara pemasar. Iki minangka grail suci media sosial!
  • konversi - tanpa implementasi sing tepat Analytics, ngoptimalake lan nyoba, sampeyan ora bakal bisa ngonversi petunjuk sing dadi pelanggan. Ngenali, ngukur lan ngapikake dalan menyang keterlibatan iku penting.

Akeh agensi pemasaran sing luwih kuwatir yen entuk bagean saka anggaran pemasaran lan dheweke asring nyengkuyung perusahaan arah. Masalahe yaiku kaya sikil ing meja ... nalika narik metu, liyane dadi ora efektif. Nalika lagi nggarap klien, kita asring nandheske utawa meksa supaya bisa kerja Branding agensi, firma hubungan masyarakat lan pangembangan masarakat perusahaan.

Sanajan 100% efektif, tanpa ana elemen liyane, strategi pemasaran inbound sing paling efektif ora efektif. Mesthekake saben katergantungan ditrapake kanthi efektif nyedhiyakake perusahaan kanthi jangkauan pemasaran, potensi lan kinerja sing gedhe.