24 Tips Pro Pemasaran Inbound kanggo Pemasaran Konten E-niaga

tips pemasaran inbound

Wong-wong ing ReferralCandy wis nindakake maneh kanthi ringkesan saran marketing inbound iki kanggo marketing konten e-commerce ing infographic. Aku seneng karo format iki sing wis digabungake… iku daftar priksa sing apik banget lan format sing gampang ngidini para pemasar mindhai lan njupuk sawetara strategi sing apik uga saran saka sawetara profesional industri paling apik ing kana.

Mangkene 24 Tips Juicy kanggo Pemasaran Konten E-niaga saka Profesional Pemasaran Inbound:

  1. Mbangun hubungan sing kuat karo pamirsa
  2. Nggabungake minangka bagean saka pengalaman pangguna sing apik
  3. Kenali para pembeli liwat media sosial
  4. Temtokake apa sing sampeyan karepake
  5. Ngenali topik sing nglipur utawa migunani
  6. Temokake konten menarik sing mbantu ngatasi masalah
  7. Aja ngompa konten, ngetokake semangat
  8. Entuk kreator konten nandur modhal ing nggawe konten
  9. Miwiti dening tamu posting
  10. Kalebu bukti sosial
  11. Tulis ing proses 2 langkah (riset, banjur tulis)
  12. Tulis nganggo basa pamirsa
  13. Coba tulis dawa
  14. Gunakake visual kanthi nahan (aku ora yakin babagan iki)
  15. Ngatasi masalah rumit lan nampilake konsep kanthi infografis
  16. Temokake topik promosi
  17. Gunakake 5 prinsip kanggo promosi konten (rencana, segmen, pengaruh, melu lan otomatis)
  18. Mbangun basis penggemar
  19. Nindakake pemasaran email
  20. Mirsani hirarki metrik
  21. Otomatisake laporan khusus kanthi metrik khusus sing sampeyan prelu
  22. Ngawasi wektu manggon
  23. Mung terus dilakoni bola-bali
  24. Isi ulang

24-tips-jus-ecommerce-content-marketing-inbound-pros-590d

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.