Keluhan # 1 Babagan Pemasaran Inbound

marketing mlebu

Sepisan saben wulan, kita krungu keluhan sing padha karo prospek sing lagi nggarap agensi pemasaran lan klien mlebu sing kerja bareng karo kita marketing mlebu gaweyan. Apamaneh, keluhan iki minangka keluhan sing bakal dakkirim karo agensi yen ora ngerti kepiye cara kerja pemasaran inbound.

Keluhan: Kita ora entuk bisnis saka situs web.

Ana masalah serius ing industri pemasaran mlebu babagan cara nerangake lan kepiye cara pemasaran mlebu bener dianggo. Gegayuhan manawa nggawe ngarsane web bakal nggawe situs web sampeyan dadi mesin sing prospek sawise prospek bakal nemokake sampeyan ing telusuran utawa sosial, maca materi, lan kanthi cepet ngisi formulir ing situs web sampeyan ora kasunyatan. Iku Urut saka cara kerjane, nanging mayoritas bisnis ora nate njupuk rute iki.

Prilaku Prospek

Ayo dirembug babagan tumindak tuku, dhisik. Kita wis nulis babagan wayahe mikro lan lelungan pelanggan sadurunge lan aku ngajak sampeyan maca kiriman kasebut. Kasunyatane yaiku manawa wong ora nemokake sampeyan ing asil telusuran, ngunjungi halaman omah, lan tuku layanan kanthi sederhana kasebut. Nyatane, data sing diwenehake dening Cisco nuduhake manawa bisnis umume duwe luwih saka 800 lelungan sing beda (waca ebook sing ditulis babagan iki).

Yen sampeyan minangka perusahaan layanan (kaya agensi kita), iki carane asring lelungan tuku:

  1. Tembung Tutuk - klien asring nyebutake kita menyang kanca kolega nalika golek pitulung sing bisa diwenehake.
  2. search - prospek nggoleki online kanggo bisnis sampeyan lan nemokake situs web lan sosial.
  3. situs - prospek ngunjungi situs web kita. Dheweke ndeleng keahlian sing duwe, sumber daya sing bisa mbantu dheweke njupuk keputusan, tim sing bakal digarap, lan kredensial utawa pelanggan sing wis digunakake.
  4. Content - prospek maca konten sampeyan lan bisa uga ndownload utawa njaluk informasi tambahan.
  5. Follow - prospek kasebut kadang-kadang nyambung karo kita kanthi sosial, ndeleng karya sing ditindakake, takon karo wong-wong ing jaringan kita babagan cara kerja lan apa ora bisa ngatasi masalah kasebut.
  6. langganan - kaping pirang-pirang prospek ora bisa tuku, nanging saiki lagi panelitian lan langganan buletin sampeyan supaya bisa terus komunikasi lan entuk saran sing migunani.
  7. Meet - prospek kasebut nyambung karo kita liwat Tembung Tutuk sambungan kanggo njaluk perkenalan pribadi. Sawise ketemu, dheweke bakal nemtokake manawa dheweke percaya karo kita, utawa kita bakal miwiti bisnis.
  8. Utawa Kontak - kadang prospek ngubungi kita langsung liwat email utawa telpon kanggo nyiyapake rapat karo kita.

Yen diwenehi proses kasebut, apa sampeyan ngerti ing endi marketing mlebu pas lan apa sing sejatine nyedhiyakake bisnis sampeyan? Corong kasebut pancen beda banget tinimbang sing asring dituduhake situs pemasaran mlebu, yaiku:

  1. search - kanggo topik lan temokake situs sampeyan peringkat.
  2. download - ndaftar lan download agunan.
  3. Cedhak - entuk proposal lan mlebu.

ROI Pemasaran Inbound

Amarga macem-macem prilaku kasebut, apa sampeyan bisa ndeleng manawa angel ngubungake marketing inbound menyang strategi sales lan marketing umume? Yen sampeyan duwe tim sales outbound, meh saben sale didol menyang tim kasebut - luwih-luwih yen dheweke duwe pengalaman lan duwe hubungan karo prospek sing pengin dadi bisnis.

Pitakon kanggo pemasaran inbound kudu kalebu:

  • Nalika sampeyan nutup prospek, iya bukak situs sampeyan ing proses penjualan?
  • Nalika sampeyan nutup prospek, iya ndhaptar newsletter?
  • Nalika sampeyan nutup prospek, iya download utawa ndhaptar kanggo konten?
  • Nalika sampeyan nutup prospek, iya search kanggo sampeyan online?

Sampeyan ora bisa ngubungake kabeh penjualan menyang kunjungan marketing inbound, nanging ora mikir yen ora pengaruh ing siklus sales minangka kesalahan sing ora disengaja. Mangkene sawetara statistik saka salah sawijining klien sing kepengin weruh:

Statistik Inbound

Statistik kasebut nyaring lalu lintas bot utawa bot hantu lan nyedhiyakake gambar asli seko taun kanggo situs web kasebut Analytics. Ing taun sadurunge duwe situs web sing alon lan sejatine duwe sawetara elemen sing rusak ... apes kanggo perusahaan teknologi. Dheweke ditemokake ing 11 asil telusuran ing njaba jeneng perusahaan dhewe, 8 ing kaca 2. Lan uga jeneng perusahaan kasebut dicampur karo sawetara perusahaan sing jenenge padha. Saiki dheweke dominasi kaca asil mesin telusuran.

Saiki Google duwe profil perusahaan lengkap sing ditampilake, profil sosial ditampilake, lan katrangan perusahaan lengkap karo sublink ing kaca asil mesin telusuran. Dheweke pangkat 406 tembung kunci sing beda, 21 ing kaca 1, 38 ing kaca 2 lan sisane terus entuk daya tarik nalika nggawe wewenang karo telusuran organik.

Kepiye Mbantu?

Pemasaran mlebu dudu pendekatan sing gampang kanggo bisnis.

  • Apa karyawan sampeyan promosi konten kanthi online?
  • Apa sampeyan njaluk pitulung saka hubungan masarakat kanggo promosi strategi online?
  • Apa sampeyan mbayar promosi konten kanthi online?
  • Apa tim penjualan sampeyan nggunakake konten kanggo mbantu prospek nutup?
  • Apa tim penjualan sampeyan menehi umpan balik babagan konten sing bakal mbantu utawa konten sing ora nguntungake?

Aku mikir manawa perusahaan pancen kacang-kacangan nalika duwe puluhan karyawan lan ora ana sing promosi konten sing diinvestasikan perusahaan. Advokasi penting nalika sampeyan terus nambah jangkauan. Yen aku ndeleng kanca utawa kolega promosi bisnis lan aku ana ing tahap keputusan, aku pancen bakal mriksa apa sing ditawakake.

Serat

Pemasaran Inbound ora dadi pilihan maneh. Bubar ngunjungi prospek sing wis pariwara tanpa situs web suwene 15 taun kanthi online lan dheweke ngandhani yen saben taun mundhak biaya per timah lan tarif sing cedhak isih mudhun. Wong ragu-ragu nindakake bisnis amarga ora duwe web. Saiki dheweke takon kepiye carane bisa nggawe kanggo taun-taun ilang sing ora nandur modhal. Dheweke ujar manawa dikalahake para pesaing sing duwe situs sing apik, dominasi asil telusuran, lan melu media sosial.

Wangsulan cekak: Saiki dheweke ora bisa saingan.

Nanging dheweke saiki bisa nandur modhal ing marketing inbound sing bakal ngasilake momentum, supaya bisa nutup luwih akeh penjualan saiki kanthi konten sing berwibawa, lan terus narik perhatian lan kesadaran marang merek kanthi online. Mesthi wae, pituduh sing ora becik bakal diwiwiti dhisik, nanging suwe-suwe bakal nutup luwih akeh, njupuk wektu luwih sithik, lan ngirit dhuwit akeh ton.

Ora ana maneh argumen apa ora marketing mlebu dianggo. Saben perusahaan utama nandur modal luwih akeh babagan konten, telusuran lan strategi sosial nalika terus ndeleng laba investasi. Argumentasi yaiku carane sampeyan ngetung lan ngubungake bathi investasi kasebut.

Yen sampeyan wis nandur modhal ing marketing mlebu lan ndeleng aliran utama sing ora apik utawa kualitas sing ora apik, apa sampeyan nggatekake informasi liyane?

  • Pira prospek kasebut ngunjungi situs sampeyan wiwit ngetrapake strategi pemasaran inbound?
  • Prospek pira ndhaptar newsletter sampeyan wiwit ngetrapake strategi pemasaran inbound?
  • Prospek pira didownload utawa didaftar kanggo konten wiwit ngetrapake strategi pemasaran inbound?
  • Prospek pira digoleki kanggo sampeyan online wiwit ngetrapake strategi pemasaran inbound?
  • Sepira gedhene sampeyan sales ditutup wiwit ngetrapake strategi pemasaran inbound?
  • Suwene sampeyan siklus sales wiwit ngetrapake strategi pemasaran inbound?

Pemasaran inbound duwe pengaruh demonstratif ing sales lan marketing umume saben perusahaan ing saben industri. Nanging ora bisa digunakake ing vakum, bisa uga ana ing njaba strategi penjualan lan pemasaran liyane. Kanggo nggedhekake ROI, sampeyan kudu darmabakti lan ngupayakake manawa sampeyan nggawe momentum lan wewenang ing industri. Akeh pamiarsa, nambah jaringan, nambah lan nuduhake karo sosial sampeyan ... kabeh iki mbutuhake wektu lan gaweyan sing luar biasa.

Aku ora adol program sing ora dipercaya. Aku adol sistem sing nambah jangkah lan bathi karo agensi kanthi suwene 7 taun. Lan kita wis nindakake perkara kasebut ing puluhan perusahaan pemasaran lan teknologi. Wong-wong sing ngurmati regane lan usaha jangka panjang bakal ngakoni asile.

Industri kita (kalebu agensi kita) kudu nindakake tugas sing luwih apik kanggo ndhidhik klien lan nyedhiyakake kabeh statistik sing nyedhiyakake manawa investasi mlebu minangka investasi paling apik sing bisa ditindakake pelanggan sajrone upaya pemasaran.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.