Dhaptar Pemasaran Inbound: 21 Strategi Kanggo Wutah

marketing mlebu

Kaya sing sampeyan bayangake, kita njaluk akeh panjaluk kanggo nerbitake infografis Martech Zone. Pramila kita nuduhake infografis saben minggu. Kita uga ora nggatekake panjaluk nalika nemokake infografis sing nuduhake manawa perusahaan durung nggawe investasi gedhe kanggo nggawe infographic nilai. Nalika aku ngeklik infographic iki saka Brian Downard, Pendhiri Co Strategi Bisnis ELIV8, Aku kenal amarga wis nuduhake gaweyan liya sing wis ditindakake.

Infographic iki; nanging, ora ana sing sampurna! Brian lan timnya nerbitake a infographic anyar kanggo entuk pertumbuhan bisnis kanthi pemasaran inbound sing terkenal, apik banget, lan nyedhiyakake statistik dhasar kanggo nggawe saben strategi. Brian lan timnya nyedhiyakake layanan konsultasi lan pemasaran integral kanggo macem-macem pelanggan perusahaan.

Apa Inbound Marketing?

Pemasaran mlebu minangka strategi sing nggunakake konten kanggo narik prospek kanggo melu lan ngonversi karo perusahaan online. Perusahaan nggunakake blog, podcast, video, ebook, buletin, whitepaper, telusuran organik, produk fisik, pemasaran media sosial, lan promosi mbayar kanggo nggayuh target pamirsa sing relevan.

Brian nggabungake infographic iki sing nyedhiyakake dhaptar priksa pemasaran mlebu saka 21 strategi utama kanggo nyebarake sing bakal ngembangake bisnis nggunakake strategi pemasaran mlebu.

Download Dhaptar Priksa Lengkap 94

Cara nyepetake Pertumbuhan Bisnis kanthi Pemasaran Inbound

  1. Nggawe Nilai nganggo Blogging - Bisnis sing entuk blog 77% luwih akeh lalu lintas lan 97% luwih akeh tautan tinimbang sing ora.
  2. Gunakake Media Sosial kanggo Nggawe Lalu Lintas - 2.03 milyar pangguna media sosial menehi bisnis saluran anyar sing luar biasa lalu lintas drive lan golek pelanggan anyar.
  3. Gunakake SEO kanggo Golek Online - 93% pengalaman online didhisiki mesin #search. Yen sampeyan ngoptimalake situs lan konten kanthi bener kanggo mesin telusuran, sampeyan bakal bisa nambah rangking sampeyan lan entuk lalu lintas luwih akeh.
  4. Gunaake Pamirsa Wong Liyane - Bisnis ndeleng a 6-kanggo-1 bali nalika bisa nemokake lan melu pamirsa sing relevan ing situs liyane.
  5. Gawe Retargeting lan Iklan Online PPC - Pengunjung sing target maneh yaiku 70% luwih kamungkinan kanggo ngowahi ing situs web panjenengan.
  6. Lalu Lintas Langsung Kanthi Telpon-Kanggo-Tindakan - 70% saka bisnis ora duwe panggilan-kanggo-tumindak penting ing homepage.
  7. Nggawe Nilai kanthi Penawaran Konten - Konten # Premium ngasilake 3 kaping luwih akeh minangka pemasaran metu tradisional lan biaya 62% kurang.
  8. Ngonversi Pengunjung nganggo Kaca Landing - 56% kabeh klik situs web diarahake menyang kaca internal, dudu kaca ngarep.
  9. Gunakake Formulir Pilihan kanggo Nambah Konversi - Bisnis sing bisa milih # form bisa nambah tarif konversi nganti 1000% utawa luwih!
  10. Gunakake Bukti Sosial kanggo Nggawe Kredibilitas - Ulasan pelanggan # bisa nambah efektivitas pemasaran nganti 54% amarga 88% wong percaya marang # tinjauan dening konsumen liyane amarga dheweke percaya karo rekomendasi saka kontak pribadi.
  11. Gunakake Manajemen Hubungan Pelanggan kanggo Lacak Panuntun - CRM bisa nambah penghasilan nganti 41% saben wong sing adol yen digunakake kanggo nglacak lan nuwuhake petunjuk.
  12. Kirim Email kanggo Nutup Penjualan Liyane - Saben $ 1 sing digunakake kanggo marketing email duwe bathi rata-rata $ 44.25!
  13. Nggawe Otomatisasi Pemasaran - Nggawe otomatis ing mimpin nurturing proses ngasilake a 10% utawa mundhak luwih gedhe ing bathi mung 6-9 wulan.
  14. Gawe Konten sing Difokusake Sales - 61% wong luwih seneng tuku saka perusahaan sing menehi # kontent.
  15. Gunakake Analytics kanggo Golek Saluran Top - +50% saka bisnis angel golek kanggo kegiatan pemasaran atribut langsung menyang asil bathi.
  16. Duwe Dhukungan Pelanggan Apik tenan - 65% pelanggan ninggalake a layanan pelanggan siji miskin pengalaman!
  17. Gawe Komentar ing Media Sosial - 53% wong sing ngetutake merek ing media sosial luwih setya karo merek kasebut.
  18. Ganjar Pelanggan sing setya - Regane kaping 5 liyane kanggo entuk pelanggan anyar tinimbang kanggo njaga sing wis ana. Makane sampeyan penting banget pahala pelanggan sing setya supaya dheweke bali maneh.
  19. Gunakake Personalisasi kanggo Nggawe Keterlibatan - Bisnis ndeleng tambah saka 20% adol karo pengalaman pribadi lan saran kanggo menehi pelanggan konten lan produk sing dikarepake.
  20. Gunakake Alat Ukur & Umpan Balik - Butuh 12 pengalaman pelanggan sing positif kanggo nggawe mung 1 negatif pengalaman. Ngumpulake saran bakal mbantu ngilangi kasempatan saka pengalaman pelanggan sing ala.
  21. Nglumpukake Ulasan & Kesaksian - Penelitian nuduhake yen70% saka konsumen deleng #review produk sadurunge tuku. Nyuwun pelanggan kanggo review ing wektu sing tepat, bakal digawe pengacara merek sing nengsemake wong anyar.

Dhaptar Pemasaran Inbound

5 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.