Temokake Link Inbound Kanthi Gampang karo Blekko

logo blekko

Pracaya utawa ora, Google dudu siji-sijine mesin telusuran ing jagad iki. Salah sawijine sing migunani banget nalika nindakake riset babagan backlink situs yaiku Blekko. Iku gampang kaya nambah a / mlebu sawise jeneng domain:

blekko mlebu

Output sing diasilake nyedhiyakake link menyang situs sampeyan lan teks jangkar sing digunakake nalika ngrujuk.

teks jangkar inbound link

Blekko uga bakal nglaporake isi duplikat lan tautan njaba uga!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.