Saluran Telpon Inbound Ageng… lan Untapped

infographic panggilan mlebu1

Salah sawijining industri sing pancen kurang entuk lan kesempatan sing apik kanggo para pemasar yaiku nelusuri panggilan. Amarga smartphone dadi luwih umum ing bisnis maca email, nggoleki bisnis, lan riset babagan tuku - mula akeh wong ngeklik nomer telpon dheweke nemokake ing situs kasebut. Kanggo perusahaan sing ngiklanake liwat saluran media, iki masalah gedhe amarga padha salah lapor saluran sing ngasilake telpon, timbal, lan konversi.

Kita duwe klien sing duwe masalah iki - nyedhiyakake nomer telpon sing padha ing iklan televisi kaya ing situs, pariwara digital, lan konten sing ngeterake konsumen saka macem-macem sumber - saka telusuran menyang sosial. Kesalahan internal yaiku sapa wae sing nelpon nomer kasebut amarga pariwara televisi - nanging iki pancen ora bener.

Infographic iki saka Saman, platform adhedhasar awan sing nyedhiyakake manajemen kampanye, atribusi sing jelas, praktis Analytics lan alat optimalisasi seluler.

Telpon mlebu

One comment

  1. 1

    Infographic sing apik, Douglas! Telpon iku penting banget. Swara paling banter (IMHO) yaiku seluler sing ora ngonversi. Ing pengalamanku, yen sampeyan nelusuri telpon, seluler APA dikonversi. Lan ngowahi kanthi apik. Ing babagan bisnis adhedhasar layanan, dheweke ngerti yen bisa entuk timbal ing telpon tingkat konversi timbaline luwih dhuwur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.