Napa Telpon Inbound Kritik Kanggo Lungan Pelanggan Sampeyan

nelpon lelungan pelanggan

Aku kudu ngakoni manawa aku nelpon babagan panggilan lan aku ngerti tenan yen aku ninggalake dhuwit ing bisnis. Telponku asring dering sedina muput lan masarakat ora repot-repot ninggalake pesen, dheweke terus wae. Pendapatku yaiku dheweke ora pengin kerja bareng karo perusahaan sing ora responsif lan manawa mangsuli telpon minangka indikator. Kosok baline yaiku - kita seneng banget karo klien. Prospek kita sing asring disingkirake. Ora apik!

Lan iki buktine:

52% wong sing ora bisa ngomong karo wong nyata ujar manawa wis mengaruhi keputusan tuku.

Infographic iki nyedhiyakake sawetara wawasan tambahan sing meksa aku narik sumber daya sing dibutuhake kanggo duwe strategi telpon sing aktif lan responsif. DialogTech (biyen Ifbyphone) nggabungake data iki saka macem-macem sumber ing saindenging industri - lan luwih becik diselidiki!

Bisnis Obrolan

Babagan DialogTech

DialogTech minangka pimpinan telpon Analytics lan otomatisasi kanggo perusahaan, agensi, lan perusahaan sing berkembang cepet.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.