Inbound Brew: Jalanake Strategi Pemasaran Inbound Langsung saka WordPress

marketing mlebu

Jumlah solusi lan kerumitan mitra integral sing ngluwihi WordPress pancen apik tenan. Inbound Brew minangka perusahaan pemasaran digital, pangembangan web, lan pangembangan piranti lunak digital, sing mbantu bisnis cilik nggunakake pemasaran konten kanggo nuntun keterlibatan lan petunjuk. Dheweke saiki wis nerbitake plugin pemasaran mlebu sing nyedhiyakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo nindakake iki - langsung saka WordPress!

Plugin Brew Inbound

Plugin kasebut nduweni pirang-pirang fitur sing koordinasi pemasaran konten karo upaya pemasaran inbound, kalebu:

  • Generasi Lead - nggawe formulir khusus, kaca landas, tombol CTA, ngatur petunjuk, lan nanggapi nganggo email HTML.

mlebu-cta

  • Search Engine Optimization - nggawe lan ngatur tembung kunci, ngatur pangalihan, nerbitake file robot.txt, njaga peta situs XML, lan atur data meta kaya ing Google.

inboundbrew-seo

  • Publishing Media Sosial - Pencet kanthi otomatis menyang media sosial (Push to Facebook, LinkedIn, lan Twitter) lan nerbitake cuplikan sugih data meta kanggo Facebook lan Twitter.

inboundbrew-sosial

Inbound Brew bakal ngirit wektu sampeyan lan nyederhanakake proses pemasaran inbound (kadang diarani marketing konten utawa pemasaran idin). Inbound marketing ngidini sampeyan nggawe konten sing penting kanggo wong sing penting. Nggawe asil konten sing migunani kanggo pendhidhikan pelanggan, kejenuhan pasar, panguwasa domain sing tuwuh, lan generasi timbal.

Download Plugin WordPress

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.