Lagu Favoritku kanggo Drumming ing Rodha

saka Blogstorm. Kaya dene akeh, aku ora ngerti apa gandhengane gorila karo drum bar karo coklat bar ... nanging aku ora bisa ngeterake video amarga iku salah sawijining lagu favoritku kanggo muter ing setir nganggo musik blasting

Komentar siji

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.