Sawise Posisi Politikku sing Gedhe

barack obama 2008

Kadhangkala aku mikir manawa para pamaca ing blog pancen wis kenal pirang-pirang taun kepungkur. Wingi aku ngirim postingan blog takon apa Obama minangka Vista sabanjure. Wah, apa ana badai geni sing nuwuhake! Serangkaian komentar kasebut jahat banget saka kiwa lan tengen, mula aku ora gelem ngirim akeh komentar kasebut.

Blogku minangka blog Pemasaran lan Teknologi, dudu blog politik. Kula humor disengojo lan aku mesthi nguntungake pemilihan ing pemilihan iki. Nalika aku tangi esuk lan ngerti yen Barack Obama minangka Presiden Pilihan Kita, aku ngadeg ing jabatan kasebut lan, ora mung ngarep-arep, nanging ndedonga supaya Obama ngirim babagan pangowahan sing dijanjekake. (Nanging, minangka independen, aku ora optimis.)

Kanggo sing saka kiwa sing nyerang aku kanggo jabatan kasebut, sampeyan pancen kudu mungkasi gething lan serangan jahat marang sapa wae sing takon marang pimpinan sampeyan. Otoritas pitakon minangka bagean saka kabebasan-kabebasan sing aku lan wong liya perjuangake ing negara iki lan dadi tugas kita minangka warga negara bebas kanggo takon kepemimpinan lan tanggung jawab. Aku wagol tenan karo komentar sing ditulis kanggo aku. Aku ora nate seneng karo politik lan mikir dadi inti kenapa kita duwe pamisahan kaya ngono ing negara iki.

Paling ironi, mesthine yaiku aku didhukung Obama liwat sekolah dhasar lan wis ngandhani anak-anakku yen luar biasa dina sejarah bakal dipilih yen dheweke dipilih dadi presiden. Mung sawise milih Obama dadi Biden dadi Wakil Presiden, aku mandheg ndhukung kampanye.

Kanggo sing ing tengen, saiki sampeyan kudu ndeleng kanthi cetha babagan carane nyisihake kekuwatan sampeyan. Nalika sampeyan duwe kesempatan kanggo memimpin negara iki, golek kesempatan kanggo nggayuh garis partai, lan nggawa KABEH menyang impen Amerika, sampeyan malah ngarah karo hubris lan ora nggatekake wong-wong sing paling mbutuhake sampeyan.

Nggegirisi banget nalika nonton apa sing sampeyan lakoni menyang Partai Republik lan kerugian sampeyan mung salah sampeyan. Aja nyalahake ing media - sampeyan nyedhiyakake pakan kanggo sing mesthi gelut karo sampeyan.

Iki Dina sing Apik kanggo Amerika

Aku mesthi dadi wong Amerika sing bangga, nanging dina iki dadi dina sing apik. Ora preduli kepiye suwene patang taun mbesuk, langkah sing luar biasa kanggo arah sing bener kanggo nambani masalah balapan sing lagi ana ing negara iki wis suwe banget. Ing wulan aku lair, kerusuhan ngrusak negara iki, Undhang-undhang Hak Sipil ditandatangani lan Martin Luther King dipateni.

Sedhih banget yen mbutuhake 40 taun, nanging sejatine isih dina sing luar biasa ing Amerika. Iki pancen dina pisanan ing 40 taun yen negara iki duwe acara penting sing nyebabake rasis menyang talang sing diduweni. Preduli saka lorong sampeyan, pancen apik banget dadi wong Amerika.

6 Komentar

  1. 1

    Aku setuju, matur nuwun kanggo postingan sing diterusake. Aku ora ndhukung Obama lan ora milih dheweke. Aku mikir dheweke nggawa akeh perkara gedhe ing Kongres lan minangka jinis wong sing aku pengin melu ing sistem kasebut, aku ora ndhukung dheweke dadi pimpinan kabeh negara. Nanging, iki ora ngowahi kasunyatan manawa dheweke saiki dadi presiden lan tanggung jawab kanggo negara saya. Aku uga ngarep-arep bisa menehi pangowahan sing diprakarsani liwat kabeh iki. Nanging, kaya sampeyan, sejatine aku ora ngarep-arep akeh sing bakal diwenehake babagan apa sing dijanjekake ing kampanye dening para politisi ing endi wae.

  2. 2
  3. 3

    FWIW, aku seneng banget karo kiriman Obama-Vista lan krasa analogi kasebut lucu lan entheng. Aku malah ngirim ing Twitter.

    Masyarakat kudu luwih entheng lan ngliwati kabeh retorika pemilihan. Pemilu minangka kontes. Kontes kompetitif lan kadang-kadang nyorot kandidat uga beda. Ana cara liyane sing ngiket kita tinimbang nyuwek. Kita kabeh bebarengan. Pak Obama kabeh ana ing Presiden Amerika sing dipilih, dudu mung para Demokrat.

    Ayo kabeh maju lan kanthi cepet karo Gusti Allah lan ngrampungake masalah.

  4. 5

    Doug, serangan ganas saka sisih kiwa iku trik saka sisih tengen. Kanggo pertama kaline nalika diwasa, aku bangga dadi wong Amerika lan bangga karo negaraku. Wis waktune supaya kita bareng-bareng dadi bangsa kanggo kabecikan, ekonomi, energi, nggawa pasukan, menehi harapan kanggo kelas bawah, lan ndedonga supaya kita kabeh maju dadi kekuwatan Bersatu ing pimpinan kita. Muga-muga anak-anak kita bakal pengin kaya Barack tinimbang kaya Mike utawa 50 sen. Yen pendhidhikan dadi prioritas kanggo para pemuda Amerika tinimbang pemilihan Obama bakal dadi sebab gedhe. Ing sawetara kutha Amerika, kita duwe tingkat drop-out ireng luwih saka 75%, supaya pangarep-arep tetep urip. Doug deleng postinganku, wektu kita wis teka http://www.blackinbusiness.org

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.