Ing 25 Taun Sabanjure, Ramalan Kula

Depositphotos 13612930 s

Seneng mikir mbesuk lan apa sing bakal ditrapake. Mangkene koleksi ramalanku…

  1. Monitor komputer bakal fleksibel, entheng, jembar lan regane murah. Umume digawe saka plastik, pangolahan manufaktur bakal luwih murah lan luwih murah.
  2. Konvergensi telpon, televisi, lan komputasi bakal rampung.
  3. Mobil lan pesawat isih bakal nganggo bensin.
  4. Energi Amerika Serikat isih bakal akeh disedhiyakake dening batu bara.
  5. Piranti lunak komputer bakal ilang, diganti karo Software minangka Layanan. Komputer mung bakal duwe browser lan aplikasi profil cilik sing aktif internet kanthi datastore gedhe.
  6. Nirkabel bakal kasedhiya ing endi wae, kanthi solusi terintegrasi… blanja nganggo nirkabel, ndeleng acara olahraga nganggo nirkabel, lsp.
  7. Desain aplikasi bakal diganti saka program menyang aplikasi sing digawe pangguna nggunakake antarmuka pangguna.
  8. GPS bakal ana ing endi wae, lan sistem informasi geografis bakal digunakake kanggo nglacak kita, bocah, telpon, mobil, lsp.
  9. Peralatan rumah tangga bakal siyap nganggo Internet, kanthi kontrol aplikasi sing gampang kasedhiya liwat web.
  10. Sistem lan kamera weker bakal siyap nganggo internet lan nirkabel, saéngga pelanggan lan personel darurat bisa nyambungake lan verifikasi masalah saka mbatalake.
  11. Sistem pangenalan identitas bakal ngluwihi sidik driji, rai, lan bola mata - lan sejatine bakal nggunakake gerakan kanggo ngembangake profil lan kecocokan.
  12. Komputer ora duwe bagean sing bisa dipindhah kanggo memori (ora ana drive Rotary, disk, CD, utawa DVD)
  13. Musisi lan musik bakal dikontrak dening perusahaan, gegandhengan musik karo merek. Musik bakal disebar tanpa biaya.
  14. Piranti terjemahan pribadi lan penerjemah digital wektu nyata bakal kasedhiya kanggo rapat utawa konferensi video, nggawe basa lan dialek ora relevan.
  15. Dhuwit umume ora ana ing urip saben dinane, nanging nggunakake mata uang elektronik.
  16. Piranti kanggo operasi bakal ditemokake yen ngapusi jaringan tanpa disentuh kanthi fisik.
  17. Pamrentah sing opresif bakal terus ambruk amarga Internet lan Ekonomi Global.
  18. Kesenjangan ing antarane kasugihan lan kemlaratan bakal mudhun, nanging bakal keluwen lan kekurangan gizi.
  19. Agama umume bakal gagal lan dadi luwih akeh sistem dhukungan spiritual adhedhasar komunitas.
  20. Internet bakal berkembang dadi macem-macem lapisan, komersial, pribadi, aman, lsp. Sing ora independen.
  21. Jeneng Domain bakal dadi ora relevan amarga telusuran pangenalan basa lan pangenalan konten dadi penting. Umume wong ora nggunakake dot com iku maneh.
  22. Pangembang bakal berkembang dadi Integrator sing bakal berkembang menyang Logician amarga basa komputer dadi solusi sing ora jelas lan kreatif nggunakake macem-macem alat dadi luwih penting.
  23. Papan sirkuit bakal dadi langka - sistem plug-in voltase kurang kanthi sirkuit integral sing solid bakal dadi luwih umum. Ora solder, ora kabel, ora panas… liyane kaya Legos.
  24. Pemetaan pikiran liwat impuls listrik lan kimia bakal mlebu obat. Manipulasi bahan kimia lan impuls listrik kasebut sabanjure. Pil ora bakal umum amarga kabeh obat kudu diombe kanthi lokal tanpa rasa nyeri, injeksi, utawa pencernaan.
  25. Obat bakal ngobati obesitas.

Apa sampeyan pancene mikir aku bakal ngomong Perdamaian Dunia? Ora.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.