7 Piranti Super Migunani kanggo Ngapikake Keterlibatan Situs Web

Piranti Online

Sajrone sawetara taun kepungkur, tambah akeh panggunaan media digital dening para pelanggan wis ngowahi cara perusahaan nyedhiyakake merek. Bisnis mung duwe sawetara menit kanggo narik perhatian pengunjung lan ngontrol daya beli. Kanthi akeh pilihan sing kasedhiya kanggo pelanggan, saben organisasi kudu nemokake strategi pemasaran unik sing bakal nggawe kasetyan pelanggan karo merek.

Nanging, kabeh strategi kasebut saiki fokus kanggo mbangun lan luwih ningkatake keterlibatan situs web. Kita wis nyusun sawetara alasan kenapa keterlibatan pelanggan dianggep dadi prioritas kajaba mung dadi target pungkasan kabeh strategi pemasaran.

  • Miturut artikel sing diterbitake dening Forbes, luwih saka 50% pelanggan seneng mbayar premium kanggo pengalaman merek sing apik
  • Nalika artikel liyane diterbitake dening Lifehack negesake manawa pelanggan sing melu bakal mbayar nganti 25% luwih akeh tinimbang sing ora yakin
  • Artikel sing padha karo Lifehack uga nyatakake manawa luwih saka 65% pelanggan tuku produk adhedhasar perawatan lan kenyamanan ing situs tartamtu

Sanajan akeh situs sing populer, mayoritas pelanggan ora seneng karo jumlah informasi sing bakal ditampa ing pungkasan. Iki minangka pratondo sing jelas kanggo perusahaan yen kudu luwih fokus menehi informasi lan / utawa pesen sing tepat ing wektu sing pas kanggo menehi pengaruh sing signifikan. Ngelingi manawa akeh situs web peringkat dhuwur sing nampa rata-rata 100,000 pengunjung saben taun kanthi rata-rata, departemen pemasaran ora bisa nganggep malah ana siji pengunjung. Untunge, ana sawetara alat sing bisa mbantu entuk kepuasan pelanggan. Ayo goleki ing ngisor iki.

7 Alat Praktis sing Meningkatake Keterlibatan Situs Web

1. Analytics: Strategi pemasaran nggunakake data kanggo nggawe kampanye iklan anyar kanggo nambah keterlibatan pelanggan. Thanks kanggo alat analitik, perusahaan saiki duwe akses menyang pirang-pirang titik data. Asil sing dijupuk bisa digunakake kanggo ngrancang lan ngirim pesen khusus menyang basis pelanggan ing titik tutul multi-level. 

Analisis seluler minangka alat uga entuk daya tarik. Siji hal sing kudu dielingi yaiku departemen sales, IT lan marketing kudu kerja sama konser kanggo nggawe kampanye sing apik. Ana akeh pekerjaan sing isih ditindakake ing wilayah iki amarga perusahaan ngalami masalah sing ana gandhengane karo implementasi lan penempatan media.

2. Obrolan Langsung: Obrolan proaktif dadi salah sawijining pendekatan sing paling akeh digunakake ing perusahaan saiki. Lan kanggo ngrampungake kanthi bener lan cepet, akeh organisasi ora nyerah ide babagan piranti lunak obrolan langsung. Nanging, amarga akeh pilihan sing kasedhiya ing pasar, ora gampang diselesaikan karo siji. Nanging yen sampeyan duwe alat dhukungan kaya ProProfs Chat, nyedhiyakake dhukungan cepet dadi sepotong jajan.

Piranti lunak obrolan langsung ngidini operator ngerti prilaku pengunjung lan miwiti pacelathon kanthi proaktif kanthi fitur kaya Salam Ngobrol. Iki ora mung mupangat kanggo entuk manfaat dhukungan cepet, nanging uga nggawe pengalaman dhukungan khusus kanggo pengunjung. Kanthi akeh fitur sing bisa digunakake, bisnis sampeyan bisa nginep suwene pengunjung lan ngrampungake tuku adhedhasar rekomendasi operator.

3. Dhukungan Mobile: Aplikasi seluler dadi luwih umum amarga gampang digunakake lan nawakake pengalaman tuku sing luwih apik kanggo para pelanggan. Kasunyatane, akeh pengecer nawakake diskon sing luwih gedhe kanggo pangguna aplikasi supaya tetep kecanthol menyang app store, sanajan ing perjalanan. 

Minangka saluran dhukungan pelanggan liyane, perusahaan sing investasi ing dhukungan aplikasi bakal bisa nawakake pengalaman blanja sing padha lan lancar. Priksa manawa pelanggan wis menehi idin kanggo ngakses opsi iki, supaya sampeyan ora mlebu ing adicara hukum.

4. Alat Dhukungan 24/7: Ana sawetara alat sing bisa digunakake kanggo ningkatake penjualan ing macem-macem saluran. Temokake sing apik lan gunakake kanggo nuntun pelanggan sanajan proses keputusan uga tuku. Piranti kasebut bisa dikonfigurasi menyang situs web perusahaan kanggo ngoptimalake keterlibatan lan mupangat maksimal.

5. Platform Media Sosial: Kaya duwe situs web minangka kabutuhan, sampeyan kudu melu pelanggan liwat media sosial sing pengaruh. Pelanggan seneng nyambung karo perusahaan liwat Instagram, Pinterest utawa Facebook –selidikan nemokake manawa ana wong sing tuku 40% luwih-luwih yen presentasi lan crita babagan produk apik. 

Elinga yen ora cukup mung duwe akun, nanging uga ana sing ngawasi. Tim sing nyatane bisa mbantu sampeyan njawab saben pitakon sing ana pelanggan lan nanggapi masalah utawa pitakon karo informasi sing bener. Kanthi menehi kesempatan pelanggan kanggo entuk informasi kanthi luwih cepet, sampeyan ora mung nambah kemungkinan ditahan nanging uga nambah kasetyane marang merek sampeyan.

6. Fitur Callback:Bisnis lan pelanggan kudu milih akeh prioritas lan jawaban sing digoleki kanthi cepet. Ana program sing bisa diinstal lan digunakake perusahaan kanggo wakil layanan kanggo ngatur antrian telpon. Nalika pelanggan sok-sok kudu ngenteni sawetara wektu sadurunge pitakonane dijawab, kasunyatan manawa dheweke gelem tetep bisa nuduhake minat lan keterlibatan karo merek kasebut.

7. Meja Pitulung: Iki bisa uga minangka salah sawijining alat sing paling penting sing bisnis ora kudu kompromi. Nggunakake sistem tiket mbantu ngrampungake masalah lan menehi wangsulan sing dibutuhake kanthi cepet. Tiket minangka cara sing apik kanggo nglacak masalah wiwit wiwitan nganti pungkasan lan menehi resolusi. 

Nggunakake alat prediktif kanggo proses iki bisa mbuktekake migunani banget amarga ngantisipasi masalah sadurunge minangka bagean saka proses kasebut. Temokake cara kanggo ngatasi masalah dadi gampang uga. Pelanggan pancen bakal kesengsem yen bisnis nggunakake program kaya ngono - iku minangka pangapikan merek sing apik lan apik kanggo kepuasan pelanggan.

Mbungkus Panggunaan 7+ Piranti Super Guna

Thanks kanggo inovasi teknologi, akeh perusahaan sing nggawe produk anyar sing menehi solusi sing ramah pelanggan. Wong-wong sing bisa tetep maju ing tren kanthi nandur modal ing alat sing bener, kudu luwih maju tinimbang kurva kanthi nyukupi kabutuhan klien lan ngluwihi.

Ana perusahaan layanan sing bisa nyedhiyakake kabeh alat kasebut lan dadi gampang kanggo bisnis fokus ing fungsi inti. Napa ora nggunakake keahlian sing kasedhiya kanggo ningkatake keterlibatan situs web, produktivitas lan kepuasan pelanggan - kabeh bebarengan?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.