Apike: Ndeteksi, Blokir lan Deter Klik Penipuan

Depositphotos 23799337 s

Apus-apus klik terus nyebar ing industri bayar per klik. Apa penipuan klik? Klik penipuan kedadeyan nalika ana wong, skrip otomatis utawa program komputer niru pangguna sing sah kanggo browser web ngeklik iklan. Penipuan klik kedadeyan kanthi bener kanggo nambah penghasilan kanggo situs host utawa kanggo ngilangi anggaran bayar per klik saka pesaing. Penipuan klik terus dadi subyek kontroversi lan litigasi sing tambah amarga jaringan pariwara dadi ahli waris utama penipuan kasebut.

dasbor sing luwih apik

Platform kaya Apike duwe algoritma kanggo ndeteksi, mblokir lan ngalangi penipuan klik. Prakiraan paling anyar saka Forensik Klik lan Intelijen Anchor ujar manawa 17-29% klik ing iklan mbayar apus-apus. Nalika sampeyan mbayar klik, dheweke ora bakal bisa ngasilake konversi.

Kanthi luwih apik nyedhiyakake fitur ing ngisor iki

  • Ndeteksi penipuan klik kaya kedadeyan kasebut - Nalika nglacak pariwara kanthi luwih apik, sampeyan uga kudu mriksa sistem pemantauan kualitas saben klik iklan, 24 jam saben dina. Apa klik non-konversi sing gedhe banget saka negara tartamtu, utawa pesaing sing ngeklik iklan sampeyan, Luwih cepet bisa ndeteksi lan menehi kabar babagan kegiatan sing curiga.
  • Pulih dhuwit sing ilang saka iklan PPC sampeyan - Kapan penipuan klik dideteksi, Kanthi luwih apik bakal nyiyapake laporan kanthi kabeh rincian sing dibutuhake kanggo nglaporake kedadeyan kasebut menyang situs utawa mesin telusuran sing sampeyan iklanake. Laporan penipuan kalebu alamat IP, lokasi, URL referensi lan tanggal lan wektu saben klik curiga sing direkam.
  • Blokir lan ngalangi klik palsu - Pesaing lan afiliasi sing ngeklik iklan sampeyan kanggo ngilangi anggaran sampeyan kudu kalah yen ditangkap lan dilaporake. Kanthi luwih apik, dheweke ngerti yen sampeyan ngerti kegiatane kanthi ngirim klik curiga menyang kaca peringatan tinimbang situs web sampeyan. Kita uga menehi alamat IP lan instruksi kanggo mblokir iklan Google utawa Bing supaya ora ditampilake ing mbesuk.

Pengungkapan: Kita nampilake tautan afiliasi ing postingan blog iki. Sampeyan uga bisa nggunakake Apike nganggo Segment.io

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.