Adtivity: Nambah Pengaruh saka Iklan Media Sosial

Keuntungan

Suwe-suwe, para pemasar ngembangake cara unik lan inovatif kanggo ngasilake. Nanging iklan online isih duwe posisi sing dominan ing pasar. Sinau Appssavvy, "Indeks Kegiatan Sosial - Ngukur Efektivitas Pariwara Sosial" sing ditindakake ing wulan April 2011, ngandhakake manawa pariwara integral dadi kegiyatan sosial sing sumebar ing game sosial, aplikasi, lan situs web 11 kali luwih efektif tinimbang telusuran mbayar, lan kaping pindho efektif kaya media sing sugih.

Iklan Internet tradisional, ing media sosial utawa ing panggon liya, kalebu iklan kothak utawa spanduk. Nalika wiwitan efektif, iklan kaya saiki ngasilake CPM sing sithik lan nyuda efektifitas sajrone pirang-pirang taun. Jajak Pendapat Harris Interactive 2010 ngandhakake manawa 43 persen pangguna internet ora nggatekake iklan spanduk. Iki amarga ana pangguna jaringan sosial sing kurang wektu (lan wektu perhatian!) Kanggo nyedhiyakake iklan, sing dianggep minangka gangguan.

Aplikasi Apps nyoba kanggo nggawe manawa pariwara media sosial ngirim ROI sing sehat kanthi pendekatan anyar kanggo iklan online.

Adtivity by Appssavvy minangka platform teknologi iklan adhedhasar kegiatan sing bisa diukur sing ngidini para pemasar mbukak kunci kesempatan pariwara anyar tinimbang mung tuku ruang ing inventaris sing ana.

Platform Adtivity nggawe manawa pangguna tetep bisa nampa pariwara. Lacak prilaku pangguna lan ngirim pariwara nalika pangguna istirahat ing tengah kegiatan. Iki uga njamin pariwara kasebut integral karo pengalaman umum. Kanthi tembung liyane, nuduhake iklan sing relevan, nggawe manawa iklan gegandhengan karo kegiatan sing disenengi pangguna, lan nyoba ora ngganggu pangguna.

Nambah Efektivitas Pariwara Media Sosial kanthi Adtivitas | Martech Zone

Pemasar entuk wawasan babagan efektifitas iklan liwat metrik kampanye, Analytics lan riset sing diwenehake dening Adtivity.

Kanggo informasi luwih lengkap, reregan, utawa kanggo miwiti nerbitake iklan nggunakake Adtivity, bukak:  http://appssavvy.com/#contact.

One comment

  1. 1

    Yo wis Barang bakal terus diowahi karo SM lan luwih becik sampeyan bisa menehi tips sing migunani kanggo pengaruh pangowahan lan nambah efektivitas SMA.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.