6 Cara Sinyal Sosial Ngapikake Peringkat

Sinyal Sosial

Sinyal sosial nggambarake interaksi, kayata retweet, like, lan vote, pangguna media sosial karo merek sampeyan, sing nuduhake popularitas lan kualitase kanggo mesin telusuran. Google, Bing, Yahoo, lan mesin telusuran liyane nggunakake algoritma tartamtu kanggo nemtokake peringkat asil telusuran. Pengaruh sinyal sosial sing nyata marang asil algoritma yaiku dugaan sapa wae, amarga algoritma mesin telusuran dilindhungi liwat perjanjian non-pambocoran. Nanging, media sosial pancen minangka cara sing paling efektif kanggo promosi konten ing internet, yaiku postingan blog, buku, video, layanan, utawa konten liyane, kanthi pilihan kanggo pamirsa utawa konsumen sampeyan menehi rating layanan utawa nuduhake konten kasebut karo kanca-kanca, liwat tombol bareng. Ing ngisor iki sawetara cara sinyal sosial nambah peringkat:

Nomer Pengikut Media Sosial

Nomer wong sing ngetutake merek sampeyan ing media sosial minangka indikasi sing relevan karo mesin pencari. Yen sampeyan duwe akeh pengikut, mesin telusuran bakal ngakoni lan bakal mengaruhi peringkat rangkeng ing asil telusuran. Faktor kontribusi liyane sing ana gandhengane karo media sosial yaiku jumlah saham utawa retweet sing entuk merek sampeyan, amarga akeh saham sing ningkatake lalu lintas rujukan menyang situs sampeyan.

slamet

Mesin telusuran uga ngakoni lan njupuk nomer lan kualitas backlinks nalika peringkat asil telusuran. Link balik minangka tautan ing situs web liya sing nyebabake kaca sampeyan. Situs web sing luwih dipercaya lan relevan, kualitas backlink sampeyan luwih apik.

Ulasan sing apik

Tinjauan nuduhake kepuasan pelanggan karo layanan utawa barang sing diwenehake, lan kaya ngono, cocog kanggo macem-macem bisnis. Mula, yen sampeyan duwe bisnis, sampeyan kudu nggabungake sistem review ing kaca web, amarga ulasan sing apik bakal menehi kontribusi supaya kaca sampeyan luwih apik kanthi mesin telusuran. Sampeyan uga kudu nganggep situs web sing khusus nyedhiyakake informasi babagan tinjauan pelanggan, amarga ulasan sing apik ing situs sing misuwur uga bakal nambah peringkat sampeyan.

Cara Nambah Sinyal Sosial Sampeyan?

Yen sampeyan pengin nambah rangking telusuran kanthi nambah sinyal sosial, bisa uga sampeyan kudu nyewa salah sawijining agensi sing nawakake layanan kanthi online, kayata Wolung Klien kanggo nggawe kampanye sosial kanggo sampeyan. Konten berkualitas lan nglipur penting banget kanggo interaksi positif. Sawise konten kasebut bener, sampeyan uga kudu yakin bakal entuk papan ing feed berita media sosial, kanthi ngirim kanthi rutin, utawa menehi insentif kanggo nuduhake konten sampeyan, kayata hadiah berkala. Sampeyan uga penting kanggo nyathet manawa macem-macem situs media sosial bisa uga njaluk sampeyan nggawe macem-macem jinis konten supaya bisa kasedhiya ing kabeh situs kasebut.

Tarif Bouncing Sithik

Yen wong-wong sing ngunjungi kaca web sampeyan uga ngenteni sawetara wektu browsing utawa maca konten, tegese konten sing sampeyan lebokake relevan. Saliyane, wong-wong langsung bali menyang asil telusuran sawise ngeklik kaca sampeyan minangka indikasi sebaliknya. Tingkat bouncing murah lan luwih akeh wektu kanggo browsing konten web bakal mbantu sampeyan entuk peringkat luwih apik tinimbang pesaing.

Asil Pribadi

Nalika wong menehi rating, mriksa, utawa seneng bisnis utawa layanan sampeyan kanthi online, bisa uga kaca web sampeyan bakal ditampilake kaya sing disaranake karo kanca wong kasebut amarga akeh situs media sosial nggunakake asil pribadi kanggo nuduhake konten pangguna ing kanca-kancane kasengsem Kanthi nggawe konten sing apik lan interaktif, sampeyan bisa nggunakake efek kaskade iki kanggo nambah kehadiran merek kanthi online.

Nggoleki Pitakon

Ngarsane merek online sing luwih gedhe ngasilake akeh wong sing nggoleki ing mesin telusuran. Pitakon telusuran sing asring dikatutake kalebu jeneng merek sampeyan bakal menehi kontribusi sing cocog lan dipercaya, sing sabanjure ngasilake mesin telusuran kanggo kaca web sampeyan kanthi luwih apik ing asil telusuran kanggo konten sing padha karo sing sampeyan lebokake, sanajan merek sampeyan ora klebu pitakon telusuran. Contone, yen perusahaan sampeyan nindakake instrumen musik, akeh telusuran kayata "/ jeneng toko / gitar" bakal mbantu sampeyan entuk peringkat sing luwih apik nalika wong golek "toko gitar online".

Sanajan ora ana wangsulan definitif babagan pitakon babagan cara lan nganti apa sinyal sosial mengaruhi peringkat kaca web sampeyan ing asil telusuran, korélasi ora langsung antara popularitas ing media sosial lan rangking wis jelas. Iki minangka sebab kenapa perusahaan ngupayakake akeh kanggo ngrancang lan ngetrapake pemasaran media sosial. Nanging, sanajan sinyal sosial ora ningkatake rangking sampeyan, media sosial bakal dadi salah sawijining cara paling apik kanggo nggawe perusahaan sampeyan kasedhiya lan gampang ditemokake online, bebarengan karo promosi konten sampeyan menyang pamirsa global sing saya akeh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.