Nggunakake Pengujian Otomatis kanggo Ngapikake Pengalaman Salesforce

Salesforce Accelq

Nganti luwih cepet saka pangowahan lan pengulangan sing cepet ing platform perusahaan skala gedhe, kayata Salesforce, bisa dadi tantangan. Nanging Salesforce lan AccelQ lagi kerja bareng kanggo ngrampungake tantangan kasebut.

Nggunakake platform manajemen kualitas lincah saka AccelQ, sing wis erat karo Salesforce, nyepetake lan nambah kualitas rilis Salesforce organisasi. AccelQ minangka platform platform kolaborasi sing bisa digunakake kanggo ngotomatisasi, ngatur, nglakokake, lan nglacak tes Salesforce.

AccelQ minangka siji-sijine platform otomasi lan manajemen tes terus-terusan sing kacathet ing Salesforce AppExchange. Nyatane, sawetara pelanggan perusahaan Salesforce milih kanggo AccelQ, diwenehi nilai sing digawa kanggo ngoptimalake siklus rilis Salesforce. AccelQ ngliwati proses evaluasi sing ketat supaya bisa didaftar ing Salesforce AppExchange. Nyatane, sawetara pelanggan perusahaan Salesforce milih kanggo AccelQ, diwenehi nilai sing digawa kanggo ngoptimalake siklus rilis Salesforce. 

Platform Manajemen Tes Lengkap

AccelQ minangka platform manajemen tes lengkap sing mbantu perusahaan ngirim implementasi Salesforce sing berkualitas. Hosted ing cloud, AccelQ luwih cepet lan luwih gampang disetel tinimbang Provar utawa Selenium. 

Piranti saiki sing nyoba ngotomatisasi tes Salesforce ora sukses amarga ora bisa nggawa perspektif bisnis. Lan dheweke malah gagal ngatasi antarmuka panganggo dinamis Salesforce lan unsur-unsur kasebut. AccelQ pancen nyederhanakake, ngotomatisasi, lan nyepetake automasi tes Salesforce kanthi Salesforce Universe sing wis dibangun, solusi khusus AccelQ kanggo ndhukung ekosistem Salesforce produk.

Salesforce bisa dadi angel karo konten web sing dinamis, iframes, lan Visualforce, kanggo sawetara jeneng, ditambah karo kebutuhan kanggo ndhukung edhisi Kilat lan Klasik Salesforce. AccelQ kanthi lancar nangani kabeh kerumitan kasebut kanthi otomatis tanpa kode sing kasedhiya ing méga. Siklus implementasi lan rilis nyepetake kanthi signifikan ing basis pelanggan Salesforce AccelQ nalika ngirim kualitas kanggo bisnis kanthi biaya sing luwih murah. 

Suite tes Salesforce saka AccelQ nangani perencanaan tes adhedhasar modul utawa pangowahan adhedhasar, eksekusi, lan pelacakan kanthi rencana sing wis dikonfigurasi. Iki ngidini perusahaan nglacak kasus tes sing dieksekusi kanthi tampilan proses bisnis lan ngidini siklus validasi cepet kanthi owah-owahan konfigurasi sing ana ing implementasine Salesforce.

Paket Konten Salesforce nyepetake otomasi tes Salesforce karo Unforfor Salesforce, otomatisasi basa alam tanpa kode, lan kapabilitas analisis pengaruh pangowahan otomatis. Perusahaan bisa entuk luwih saka 3x percepatan ing tahap jaminan kualitas implementasi Salesforce.

Otomatisasi lan Manajemen Uji

AccelQ nawakake otomatisasi uji coba sing cepet lan gampang, kaya Salesforce. Iki nyedhiyakake:

  • Model visual implementasi Salesforce perusahaan lan proses bisnis
  • Otomatisasi tanpa kode sing gampang lan kuat
  • Perencanaan tes cerdas lan eksekusi awan diaktifake kanthi integrasi terus-terusan
  • Manajemen tes komprehensif kanthi kemampuan nglacak kanggo kabeh aset test
  • Dasbor sing lincah kanggo nglacak eksekusi lan nglaporake kanthi rinci

Kajaba iku, AccelQ nglengkapi Selenium kanggo perusahaan sing pengin otomatis uji coba aplikasi Salesforce karo Selenium, luwih-luwih yen uji coba manual ora bisa nutupi syarat uji coba kanggo tes regresi. 

Aplikasi sing dibangun ing Salesforce cukup rumit lan bisa uga nyoba kanggo nyoba nganggo Selenium. AccelQ ngidini panguji ngasilake kasus uji coba kanggo Salesforce kanthi gampang lan nambah kekuwatan Selenium, saengga bisa diandel, bisa diukur, lan hemat biaya.

Sinau Kasus Tes Tes Salesforce

Siji pelanggan Salesforce ngaktifake pangguna bisnis Salesforce kanthi kapabilitas pangujian otomatis sing komprehensif saka AccelQ

Pelanggan, perusahaan informasi, data, lan pangukuran global sing adhedhasar ing Inggris, pengin nambah pengalaman panganggo uga kualitas lan kecepetan sistem manajemen hubungan pelanggan Salesforce. Implementasi Salesforce iki penting banget kanggo bisnis, nanging ing kahanan normal, tes regresi bisa nggunakake sumber daya sing cukup akeh.

Dadi pelanggan pengin:

  • Otomatisake validasi proses bisnis ing enem modul Salesforce sing beda
  • Nangani kerumitan kontrol Salesforce Lightning kanggo interaksi otomatis
  • Kurangi tes manual saka pirang-pirang dina nganti sawetara jam
  • Ngatasi efektif kanthi pigura sing digawe kanthi dinamis lan susuh ing Salesforce lan aja nganti overhead pangopènan
  • Ngaktifake tim bisnis kanggo nindakake otomatisasi cepet

Keuntungan bisnis AccelQ, kalebu:

  • Salesforce luwih cepet dirilis, luwih cepet
  • Upaya tes manual multi-dina dikurangi dadi sawetara jam regresi otomatis
  • Pangurangan biaya lan gaweyan sing penting
  • Modularitas mbisakake pangembangan kanggo otomatisasi proses bisnis anyar kanthi nggunakake maneh 80 persen
  • Tim pengujian sing aktif kanggo ngrancang lan ngembangake otomatisasi kanthi implementasi fitur anyar
  • Keunggulan teknis kanthi tunjangan berkelanjutan
  • Praktik paling apik lan prinsip desain kanggo terus-terusan ngatasi masalah lan aksesibilitas periferal 

Tes lan otomasi Salesforce mbutuhake katrampilan ekstra amarga konfigurasi lan siklus implementasi sing dikompresi. Kapabilitas AccelQ dimanfaatake kanthi unik kanthi aset otomasi uji coba sing wis digunakake kanthi ora ana kompleksitas teknis lan overhead. Kanthi AccelQ, perusahaan bisa nguatake pangguna bisnis lan pemangku kepentingan liyane lan entuk visibilitas lengkap babagan kualitas implementasine Salesforce.

Nyoba gratis kanggo AccelQ kanggo Salesforce

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.