8 Strategi Kanggo Nambah Efektivitas Prospek Penjualan

sales prospek

Sore iki, aku mlaku-mlaku numpak sepeda karo kanca kolega lan antarane omongan lan puffs aku lagi ngrembug babagan rutinitas penjualan kanggo bisnis. Kita sakloron pancen setuju yen kurang disiplin sing ditindakake kanggo adol nyandhet perusahaan loro kasebut. Produk piranti lunak kasebut narik kawigaten industri lan ukuran tartamtu, mula dheweke wis ngerti prospek kasebut. Bisnisku luwih cilik, nanging kita fokus banget karo klien utama sing bisa entuk manfaat saka jangkauan situs iki uga keahlian ing industri. Sedih, kalorone kita duwe dhaptar target sing nglumpukake bledug.

Ora umum. Perusahaan sing ora duwe tenaga kerja sing terorganisir lan staf sing duwe tanggung jawab asring ngeculake sales nganti kepengin banget adol. Lan keputusan kasebut bisa nyebabake sawetara hubungan pelanggan sing ora apik lan ora bisa diarepake antarane klien sing butuh lan perusahaan sing butuh dhuwit.

Salah sawijining langkah paling penting lan dhisikan ing sales yaiku prospek - yaiku proses kualifikasi lead sing wis nuduhake kepinginan kanggo njupuk keputusan tuku. Langkah iki penting kanggo nutup transaksi lan kaya ngono, kudu ditindakake kanthi tepat wektu lan kanthi bener kanggo njamin sukses. Nyatane, statistik ujar manawa vendor sing pertama sing bisa nggayuh keputusan duwe kesempatan 74% kanggo menang kesepakatan kasebut yen bisa nyetel visi tuku. Garret Norris, Pelatih Bisnis Sydney

Pelatih Bisnis Sydney, konsultasi Australia karo spesialis ing sales, marketing, lan coaching, nggawe infographic lengkap iki, Cara Ngarep-arep Kanthi Efektif, sing nyedhiyakake 8 strategi kanggo nambah efektivitas prospek penjualan:

  1. Tindakake jadwal sing konsisten kanthi saben dina disisihake saben esuk lan jadwal minggon.
  2. Fokus, fokus, lan fokus ing eksekusi rencana sampeyan.
  3. Ngleksanakake teknik sing beda lan ngukur asil kanggo nemtokake pengaruh paling gedhe.
  4. Gawe skrip prospek lan nyoba macem-macem verbiage kanggo ndeleng apa sing paling pengaruh. Ngrungokake kanthi aktif supaya tanggepan sampeyan target karo obrolan.
  5. Dadi panyedhiya solusi sing apik kanthi ngakoni tantangan lan kabutuhane para klien lan menehi solusi… banjur tindakake supaya sukses.
  6. Praktik nelpon anget kanthi nyambungake online sadurunge nggawe telpon adhem kanthi offline supaya sampeyan kenal nalika nggayuh telpon.
  7. Tetep dadi pemimpin pamikir kanthi njamin sampeyan duwe artikel industri ing situs lan publikasi kuoso. Iki bakal nyedhiyakake kesan prospek nalika prospek riset sampeyan uga perusahaan sampeyan.
  8. Ngerti manawa prospek ora adol, iki minangka kesempatan kanggo berinteraksi karo lead, mesthine wis memenuhi syarat, lan miwiti lelungan liwat corong penjualan sampeyan.

Infographic gedhe sing bakal kita enggal-enggal dileksanakake nambah prospek sales dhewe efektifitas!

strategi prospek penjualan

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.