5 Cara kanggo Profesional Hubungan Masyarakat kanggo Nambah Apik

nada hubungan masyarakat

Personalisasi nambah tarif konversi. Iku dudu teori, efektifitas personalisasi wis kabukten bola-bali. Yen sampeyan profesional hubungan masyarakat, konversi sampeyan minangka kemampuan kanggo duwe publikasi utawa pengaruh kanggo nuduhake crita utawa acara klien sampeyan. Cukup logis manawa personalisasi mbantu transformasi kasebut, nanging para profesional terus ngrusak hubungane (elinga… R ing PR) kanthi sistem lan teknik jeblugan.

Kita wis nulis lan nuduhake carane nggawe blogger sadurunge. Kita uga wis nuduhake kepiye BISA nggawe blogger. Lan ing sadawane dalan, kita wis nuduhake alat jangkauan sing ngewangi para profesional Hubungan Masyarakat njaga kontak menjangkau lan nindakake tugas sing luwih apik kanggo nggawe hubungan karo dheweke. Petunjuk: Ora nggawe email cheesy sing bakal mbukak yen sampeyan wis suwe banget penggemar, sing nembe maca ____ postingan, lan sampeyan pengin nuduhake informasi babagan klien sampeyan. #yawn

New riset saka Cision nemtokake wilayah sing profesional hubungan masyarakat kudu nambah ing:

  • 79% pengaruh pengin profesional PR nyusun lapangan sing paling cocog karo jangkoanane
  • 77% pengaruh pengin profesional PR luwih ngerti outlet kasebut.
  • 42% pengaruh pengin profesional PR nyedhiyakake informasi lan sumber daya ahli.
  • 35% pengaruh pengin profesional PR ngormati preferensi sing penting, sing 93% seneng email.

Mungkin sing paling penting yaiku54% wartawan ngupayakake crita kanthi cerak amarga rinci sing kalebu ing produk, acara utawa topik rinci. Masalah kualitas! Siji-sijine statane sing saya bosen ing kabeh laporan yaiku rilis pers isih dianggep penting kanggo wartawan. Dakkira iku a

Waca Negara Media 2016 saka Cision

Kabeh dina suwene digawe rame Martech Zone lan aku duwe sawetara profesional PR sing mesthi ngupingake amarga dheweke ngormati wektu nalika crita. Siji-sijine statane sing saya bosen ing kabeh laporan yaiku rilis pers isih dianggep penting kanggo wartawan. Kayane gambaran sing ora jelas paling apik. Aku pancen ora preduli apa siaran pers utawa crita sing ditulis kanthi apik… nanging aku ora nggoleki siaran pers lan wis suwe.

Ruang Hubungan Masyarakat kanggo Dandan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.