6 Kunci Sukses Layanan Pelanggan Nggunakake Media Sosial

Layanan Pelanggan Sukses karo Media Sosial

Kita bareng statistik babagan pertumbuhan layanan pelanggan nggunakake media sosial, lan infographic iki butuh wektu luwih adoh, nyedhiyakake 6 tombol sing beda kanggo perusahaan sampeyan kanggo nggabungake sukses. Layanan pelanggan sing mewah bisa ngganggu pemasaran sampeyan, mula penting kanggo para pemasar kanggo ngawasi sentimen lan wektu nanggepi liwat media sosial.

Ing survey JD Power luwih saka 23,000 konsumen online, 67% responden nglaporake wis ngubungi perusahaan liwat media sosial kanggo njaluk dhukungan. Nanging, saiki mung ing media sosial ora cukup. Kanggo nggunakake kanthi efektif, bisnis kudu ngati-ati kepiye ngrungokake, lan sing luwih penting, cara menehi respons. Outsourcing Global

Mangkene 6 kunci, saben infographic Tips Top Nggunakake Media Sosial ing Layanan Pelanggan, saka Global Outsourcing:

  1. Pilih sing paling apik Platform Media Sosial sing Cocog karo Kabutuhan Bisnis Sampeyan - kita dadi duta besar Agorapulse sing paling disaranake kanggo organisasi sing gedhe lan cilik. Platform kasebut nampilake interaksi sampeyan kaya kothak mlebu, supaya perusahaan bisa mangsuli utawa utusan jawab masalah kanthi efektif.
  2. Ngawasi Sebutan Sosial - pelanggan lan prospek bakal nyebutake sampeyan ing media sosial tanpa menehi tandha utawa langsung ngomong karo sampeyan. Penting, sampeyan nggunakake platform sing bisa diwenehi tandha nalika sampeyan kasebut supaya luwih maju saka masalah layanan pelanggan. Iki minangka fitur liyane sing apik kanggo Agorapulse, kanthi cara.
  3. Gunakake Nada Tengen Swara Kanthi Konsisten - tanggepan sassy ora mesthi diterjemahake kanthi online, dadi manawa sampeyan cocog karo panjaluk sing wis digawe. Tim sampeyan kudu ngati-ati ... lan katon kaya sing dikarepake ... dadi sampeyan ora bakal ditliti utawa dikritik tambahan saka jaringan sosial individu kasebut.
  4. Elinga Apa sing kudu ditindakake lan ora kudu ditindakake ing Media Sosial - aja nguciwakake, mbusak utawa ndhelikake komentar, pertahanan, melu troll, utawa kebanjiran pelanggan kanthi kakehan informasi. Matur nuwun amarga dheweke wis ngerteni masalah kasebut, ngakoni keprigelane, lan njaluk ngapura amarga ana masalah. Paling penting, priksa manawa sampeyan bisa entuk resolusi sing nggawe pelanggan seneng.
  5. Gunakake a Base kawruh - 91% konsumen online ujar manawa bakal nggunakake basis ilmu pengetahuan sing kasedhiya yen kasedhiya lan disesuaikan karo kebutuhan Basis Pangetahuan bisa nyuda tiket dhukungan, ngirim asil kanthi luwih cepet, lan nggawe pelanggan seneng.
  6. Ngerti Kapan Nggawe Masalah Offline - forum umum kaya media sosial bisa uga ora dadi papan sing paling apik kanggo para pelanggan sing ganggu lan masalah rumit. Ora umum yen njaluk pelanggan ngetutake sampeyan, sambungake karo pesen langsung, lan mindhah obrolan kanthi offline liwat telpon utawa adhep-adhepan supaya sampeyan bisa mbantu wong luwih efisien.

 

6 Kunci Sukses Pelanggan Nggunakake Media Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.