Konversi: Temokake Tujuan Pengunjung

bunder ing

Sampeyan bisa uga katon kaya pitakon sing jelas, nanging nalika situs sampeyan dirancang kanggo nanggepi maksud saben jinis pengunjung sampeyan bisa ngonversi luwih akeh. Pengunjung bakal teka ing situs sampeyan amarga sawetara alasan:
bunder ing

  • Golek Informasi - loro klien lan prospek bisa uga golek jawaban tartamtu. Apa bisa ditemokake? Yen ora, apa bisa ngubungi sampeyan kanggo nemokake wangsulan?
  • Nggoleki - kaping pirang-pirang pengunjung bakal nampa situs utawa blog amarga wis nemokake sampeyan. Apa sampeyan promosi kanthi aktif ing situs nalika kedadeyan kasebut?
  • Panguwasa Bangunan - pengunjung bakal bali ngerti apa sampeyan pancen duwe wewenang ing industri kasebut. Apa sing sampeyan lakoni kanggo mbuktekake?
  • Entuk Trust - Pengunjung uga ora bisa ngonversi karo sampeyan nganti dheweke ngerti yen sampeyan bisa dipercaya. Transparansi, afiliasi, lan jaringan apa sing sampeyan promosiake?
  • Nurturing - ngopeni mbutuhake kabeh perkara ing ndhuwur nanging ngidini para pengunjung ngonversi garis wektu kanthi pitulung sampeyan. Apa sampeyan duwe program sing bisa dilindhungi para pengunjung?

Konversi sampeyan ora mesthi kedadeyan karo Tambah ing Kréta tombol! Prilaku pengunjung kanthi online luwih rumit lan luwih akeh dalan liwat situs sampeyan menyang konversi. Kanggo nggunakake situs web kanthi lengkap, sampeyan kudu promosi situs sing bakal ditemokake kanggo jawaban (liwat mesin telusuran), masarke situs sing bakal ditemokake (Industri liwat hubungan publik lan jaringan sosial), kudu nggawe wewenang (liwat demo, whitepaper, blogging lan video), lan menehi dalan kanggo konversi (email utawa telpon).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.