Penjual Ketrampilan sing Penting Penting Kudu Sinau

ngrungokake

Bojoku pungkasane duwe kesempatan kanggo ngganti laptop umur 8 taun, sing wiwit berfungsi kaya prosesor tembung Brother wiwit pungkasan taun 80an, nanging ora sepira cepet. Minangka Dell kanthi RAM 512 MB, lan hard drive 80 MB RAM. Cithakan alon-alon, ora stabil, lan crank-up wis mandheg ing ngarep. Dheweke akhire tuku Samsung Netbook saka Best Buy.

Oke, iku ora pantes kanggo blog, nanging sejatine ana piwulang.

Amarga kita ora wiwit ndeleng Best Buy.

Minangka gir gir sing semangat, aku seneng karo Fry. Dheweke ora duwe pilihan film lan musik sing ana ing Best Buy, nanging dheweke duwe luwih akeh elektronik tinimbang sing sampeyan ora ngerteni. Malah wong Amish mesthi tuku apa-apa. Apa ora ngerti dheweke nggawe pemanas keyboard sing nganggo USB? Aku dudu, nanging yen dheweke entuk, aku bakal tuku. Lan dheweke bisa uga entuk.

Dadi, aku nggawa bojoku menyang bagean laptop ing Fry, sawise dheweke nindakake riset Situs web Patric Welch, lan nuduhake apa sing bisa ditindakake netbook kanggo dheweke. Amarga umume barang-barang online, lan amarga wis cukup seluler, netbook dadi pilihan sing paling apik.laptop

Nalika ndeleng luwih saka 12 pilihan, dheweke rada frustasi, amarga kayane ora ana bedane, kajaba rega.

Kita nyathet salah sawijining salesman enom ing wilayah kasebut, lan Toni marang dheweke apa sing dikarepake. "Aku ora bisa ngerteni bedane sing gedhe banget?"

"Sampeyan ora pengin netbook," sambunge bocah sing adol. "Sampeyan pengin laptop."

"Kenapa?"

"Amarga laptop luwih gedhe, nyekel barang liyane, lan ngidini sampeyan nyimpen musik lan foto." (Bener, wanita sing pengin komputer mung kudu nyimpen foto bocah lan dhaptar lagu olahraga Josh Grobin Pilates.)

Anggaran diwatesi, mula kita golek udakara $ 300. Laptop kasebut regane $ 500 luwih dhuwur.

Kita ujar manawa bakal mikir, lan mlaku ngubengi toko, dene bojoku ngomong babagan kepiye wong lanang kasebut malah ora repot ngrungokake apa sing dikarepake. Aku ngomong dheweke supaya bali lan nyoba maneh. Kita nyathet wong lanang sing luwih tuwa, sing paling ora ngidini dheweke ngrampungake pitakonane sing asli.

"Aku ngerti yen netbook apik banget, nanging sampeyan pancen kudu mikir babagan laptop," ujare pungkasane.

"Deleng," ujarku marang wong lanang, "Aku sedina muput, saben dina online, lan nggunakake laptop. Aku ngerti kabiasaan komputer dheweke, lan aku ngerti sejatine dheweke mung butuh netbook. ”

Nanging wong lanang mau tetep wae. Dheweke nyoba ngarahake kita menyang laptop $ 600. "Bla bla bla music, bla bla bla photos," jarene. Kita ngucapake matur nuwun banget marang dheweke wis wayahe banjur budhal.

Ora duwe semangat, lan sawise ngeling-eling sehat babagan Chevy Chase nalika "Liburan Natal," bojoku mutusake nyoba sing paling apik. Kita lagi wae krungu saka pelanggan Fry liyane yen Best Buy duwe netbook sing padha didol kanthi rega sing kurang saka Fry? paling ora 25% ing sawetara kasus.

Aku mulih lan nonton game Colts, lan sakjam mengko, Toni mulih nggawa netbook Samsung sing anyar, sing cocog karo anggaran asline. Iki regane kurang saka $ 50 tinimbang model sing padha karo Fry, lan teka karo sawetara ekstra.

"Aku mlaku, crita marang wong lanang sing dakkarepake, lan takon model sing kudu dipilih. Dheweke nyaranake sing iki, nerangake sebabe pilihan sing luwih apik, lan aku tuku. ”

Sederhana, ora krasa lara, lan cepet.

Aku kuciwo banget marang wong sing adol Fry. Dheweke bisa adol netbook kanthi gaweyan minimal. Nanging, dheweke ora ngrungokake pelanggan, dheweke luwih milih pilihan? kaping pindho! ? lan kelangan adol.

Nanging, wong sing Best Buy mung ngrungokake, mangsuli pitakon, lan adol komputer. Ora masalah gedhe, aku bakal ngakoni, nanging dheweke adol $ 250 kurang saka 10 menit. Yaiku ROI $ 1,500 saben jam.

Piwulang dhasar yaiku sapa sing adol produk utawa layanan menyang wong liya: rungokake pelanggan friggin sampeyan. Aja mung nganggep apa sing dikarepake kabeh salah, lan sampeyan luwih ngerti. Paling ora, luangake wektu kanggo ngrungokake alasane, lan delengen apa sejatine sing dikarepake. Takon apa dheweke wis nganggep pilihan sampeyan minangka alternatif, lan yen ora pengin, aja meksa dheweke tuku sing disenengi.

Yen wong-wong dodol Fry wis nindakake iki, mesthine dheweke bakal ngerti yen kabeh bojoku sing dikepengini utawa dibutuhake yaiku netbook, lan dheweke bisa entuk kesetiaan kanthi ngrungokake. Lan yen dheweke mutusake yen dheweke butuh laptop, dheweke bakal tuku saka wong-wong sing pisanan nggawe dheweke.

Apa kita bakal bali menyang Fry? Bisa uga. Dheweke duwe barang sing adhem. Apa kita bakal lunga ing kana yen kudu tuku utama? Mungkin, bisa uga ora. Nanging kita bakal mlebu ing kana kanthi panelitian, wis njupuk keputusan, lan kita bakal entuk barang sing dikarepake, tinimbang ora takon marang para salesman.

Utawa, kita mung bakal menyang Best Buy. Paling ora padha ngrungokake.

2 Komentar

  1. 1

    Aku setuju. Aku kelingan pengalaman sing padha wiwit 9 taun kepungkur, nalika calon bojoku ngajak aku blanja kanggo cincin pertunangan. Aku mutusake aku pengin gaya band ulang taun tinimbang solitaire intan tradisional. Kita menyang salah sawijining tukang perhiasan lan langsung dijuru karo salesman. Kita ngandhani yen dheweke belanja ring pertunangan lan gaya sing dak goleki. Dheweke ngenteni kabeh wektu ing kana kanggo nyoba ngyakinake manawa aku pengin solitaire. Aku ora bisa mbayangake apa sing bakal dakkarepake yen bojoku mlebu ing kana dhewe, bisa uga ana sing regane larang regane dudu gayane. Mesthi wae, kita ora bali menyang toko kasebut kanggo tuku perhiasan mbesuk.

  2. 2

    Kirim apik! Pro sales kudu nggatekake pelajaran iki. Yen ana wong sing ngirim "sinyal tuku", aja ngindhari adol - adol! 😀

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.