Pengaruh Solusi Pembayaran sing Aman ing Belanja Online

solusi pembayaran e-commerce sing aman

Nalika nerangake blanja online, tindak tanduk pembeli pancen nerangake sawetara unsur kritis:

  1. desire - pangguna butuh utawa pengin item sing didol kanthi online utawa ora.
  2. price - apa utawa ora regane barang bisa diatasi dening kepinginan kasebut.
  3. Product - apa produk kasebut diiklanake utawa ora, kanthi ulasan asring mbantu keputusan kasebut.
  4. dateng - vendor apa sing sampeyan tuku bisa dipercaya… saka pembayaran, pangiriman, bali, lsp.

Wedi blanja online bisa diatasi sawetara taun kepungkur, sanajan saka piranti seluler. Nanging, rata-rata tarif nilarake gerobak yaiku 68.63%, nyedhiyakake luwih akeh kesempatan kanggo vendor e-commerce kanggo ngoptimalake lan nambah pengalaman online. Rata-rata pembeli UK ngenteni rata-rata £ 1247.12 (luwih saka $ 1,550 US) ing 2015 lan jumlah kasebut terus saya tambah!

Mesthine, ora kabeh pengunjung sing nyelehake produk ing kranjang kudu dianggep dadi pembeli. Aku asring metu ing situs blanja kanggo nambah dhaptar barang kanggo ndeleng total gunggunge pajak lan pangiriman… mula aku bakal bali nalika anggaran wis ana lan tuku sing nyata. Nanging ing tingkat pengabaian kasebut, akeh sing mung kari amarga ora nemu situs kasebut bisa dipercaya.

Pelanggan pengin proses pambayaran sing aman, cepet lan gampang, kaya sing dijelasake ing infographic animasi ing ngisor iki. Aja masalah babagan keamanan pembayaran lan pamriksan sing dawa lan mbingungake, lan pungkasane milih gateway pembayaran sing kuwat kanggo bisnis online sing bakal ngasilake pembeli sing seneng! Priksa infografis Total Processing ing ngisor iki, Saga Shopper Online: Nggoleki Solusi Pembayaran sing Aman.

Wutah dhasar sampeyan yaiku proses pambayaran. Yen konsumen wiwit mriksa situs anyar lan ora rumangsa bisa dipercaya utawa rumit banget, mula ora bakal entuk risiko ngetik informasi kertu kredit. Kasunyatane, keprihatinan babagan keamanan pambayaran nyebabake 15% larangan keranjang belanja ing situs e-commerce. Dheweke bakal ninggalake lan golek produk ing situs liya. Situs pesaing sampeyan bisa uga luwih larang ... nanging yen luwih kepenak, dheweke ora bakal mbayar sawetara dolar ekstra.

Total Processing nuduhake 4 fitur utama sing nggawe gateway pambayaran sing kuwat

  1. Gerbang pembayaran nyedhiyakake macem-macem kanggo para pelanggan macem-macem pilihan pembayaran.
  2. Gerbang pembayaran nyedhiyakake pedagang kanthi macem-macem alat nambahi transaksi kanggo nggedhekake tawaran.
  3. Gerbang pembayaran wis kuwat manajemen risiko lan wadhah penipuan minangka dhasar platforme.
  4. Gerbang pembayaran terus ngeculake penawaran anyar sing tetep ngganti transaksi online.

Solusi Pembayaran sing Aman

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.