Radius Efek: Mitra, Afiliasi, Media lan Manajemen Tag

radius pengaruh

Impact Radius mbisakake merek lan agensi digital kanggo nggedhekake bali saka mbuwang iklan liwat saluran digital, seluler lan offline. Teknologi pemasaran SaaS nggawe para pemasar duwe tunggal Analytics ndeleng kabeh upaya pemasaran kanthi nglumpukake data lelungan konsumen granular lan biaya pemasaran.

Suite Produk Radius Impact kalebu

  • Manajer Mitra - otomatis program afiliasi lan mitra strategis sampeyan. Kurangi biaya transaksi lan tambah ROI nalika nambah skalabilitas, wawasan analitik, lan kontrol.
  • Tag Manager - manajemen tag ing kabeh saluran — kalebu seluler.
  • Media Manager - pusat data terpusat kanggo streamlining nglaporake multi-saluran lan entuk wawasan babagan nilai sing diwenehake saben sumber, lan ngukur kanthi akurat bali ing mbuwang iklan (ROAS).
  • Pelacak Aplikasi Seluler - Nggabungake siji SDK lan nglacak kanthi tepat kabeh instal seluler lan acara ing aplikasi saka kabeh mitra.
  • Pelacak Telpon mlebu - Lacak kabeh kegiatan telpon mlebu kaya klik, ing siji platform. Otomatis alur kerja, kalebu kontrak lan pembayaran mitra.
  • pasar - temokake lan sambungake penerbit karo afiliasi liwat algoritma telusuran Impact Radius.

Liwat otomatis proses pemasaran kritis lan ngirim wawasan pelaporan visual kanthi nyata, Impact Radius ngasilake pendapatan kanggo perusahaan global kayata American Airlines, Cabela's, Shutterstock, Tommy Hilfiger lan Wayfair.

2 Komentar

  1. 1

    Aja dipercaya platform pemasaran afiliasi iki. Aku takon pemilik situs web kanggo tuku rencana ing MaxCDN lan aku entuk komisi sing kudu dibayar sajrone 3 wulan. Aku ngrampungake kabeh formulir sing dibutuhake dening platform pemasaran afiliasi MaxCDN Radius Impact 3 wulan sadurunge mbayar kudu dibayar. Aku ngetrapake penghasilan kanggo mbayar tagihan. Sawise 3 wulan nalika pembayaran kudu dibayar, tim keuangan menehi masalah yen nomer pandhuane ora valid. Napa masalah nomer rute iki durung ditangani 3 wulan kepungkur, yen telat pembayaran bisa dicegah? Napa aku ngatasi masalah kasebut nalika aku ngarep-arep dhuwit sing dakasilake kanggo mbayar tagihan kanthi ora apik? Iki jelas minangka cacat / kelalaian ing bagean sistem Impact Radius. Aku duwe argumen 2 minggu karo dhukungan pelanggan, nyaranake supaya nggunakake macem-macem cara sing bisa digunakake kanggo akunku lan tekan titik aku ngubungi kepala Impact Radius lan ora nate wangsulan. Aku uga kontak langsung menyang MaxCDN lan kepala kanggo njaluk tulung amarga aku wis ngrampungake kabeh pilihan sing dakkirim karo Impact Radius, aku wis ora percaya karo dheweke lan menehi hasil, mula aku luwih stres. Aku ora nate entuk pitulung saka MaxCDN. Kanthi upaya kasebut, aku mung kelangan wektu lan stres banget. Lan aku kelangan dhuwit amarga penalti nalika mbayar tagihan pungkasan. Kesalahan aku, aku percaya yen dheweke bakal mbayar.

    • 2

      Kayane bisa nggunakake validasi pamriksa ing prosese, nanging aku ora yakin yen bakal ngandhani manawa dheweke ora bisa dipercaya nalika sampeyan salah ngetik informasi rute. Kita wis kerja bareng karo dheweke lan durung nate nemoni masalah sing padha.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.