Pengaruh Micro-Moments ing Lelungan Pelanggan

wayahe mikro

Tren pemasaran panas sing wis wiwit dirungokake luwih akeh yaiku wayahe mikro. Wayahe mikro saiki mengaruhi prilaku lan pangarepan para pembeli, lan ngubah cara konsumen toko ing industri.

Nanging apa sejatine wayahe mikro? Kepiye cara nggawe lelungan konsumen?

Penting, sampeyan kudu ngerti kepiye anyar ide babagan momen mikro ana ing jagad pemasaran digital. Mikir karo Google ndadékaké tanggung jawab kanggo panelitian babagan cara teknologi smartphone merevolusi ruang pemasaran digital.

Goleki telusuran google ing wektu-wektu mikro, lan sampeyan bakal bisa kedadeyan nalika ana wong sing refleks:

Nguripake piranti - dadi smartphone - kanggo tumindak sing dibutuhake sinau soko, nonton soko, utawa tuku apa-apa. Dheweke minangka momen sing sugih banget nalika nggawe keputusan lan pilihan disenengi.

Saiki kita ngerti apa momen mikro kasebut, kepiye kita dadi pemasar nggunakke telusuran lan nggulung ponsel ing endi wae? Jinis momen mikro apa sing kudu kita perhatian? Kaya Douglas Karr kasebut sadurunge, ana patang jinis mikro-moment:

  1. Aku pengin ngerti moments
  2. Aku arep lunga moments
  3. Aku pengin moments
  4. Aku pengin tuku moments

Elingi archetipe wayahe mikro iki nalika ana sesambungan karo konsumen, para bisnis sing cerdas duwe kesempatan mbedakake liwat pengalaman pribadi sing nawakake informasi sing relevan.

Ayo tambah akeh babagan perkara sing kudu dingerteni saben bisnis kanggo ngerti cara nggunakake momen mikro kanggo mupangate.

Konsumen Pengin Golek Informasi Kanthi Cepet lan Akurat.

Pelanggan duwe kabeh informasi ing jagad iki ing pucuk driji. Nalika mbukak piranti kanggo sinau, nonton, utawa tuku, dheweke ora pengin mbutuhake wektu kanggo golek babagan apa sing digoleki utawa kudu takon babagan validitas sumber kasebut.

Apa kowe ora percaya?

Ayo gunakake sawetara karyawan ing PERQ minangka conto. Perusahaan kita minangka wong sing kompetitif lan aktif sing seneng tetep sehat kanthi olahraga lan olahraga. Aku wis luwih melu ngangkat bobot.

Ing sawijining dina ing gym, ndeleng para pengangkat bobot ing sakupenge, aku ngerti yen kanggo nambah kinerja ing lift overhead, aku luwih becik tuku bungkus pergelangan tangan. Aku njupuk telpon banjur mrana lan miwiti nggoleki jinis balutan tangan sing paling apik kanggo pamula. Akeh sing mung iklan kanggo merek utawa jinis program fitness tartamtu, mula aku ngilangi situs kasebut kanggo rating lan ulasan sing luwih bernuansa profesional industri.

Iki mung nuduhake yen konsumen pengin informasi sing akurat langsung. Konten lan SEO situs web sampeyan bakal dadi faktor sing mutusake manawa situs web sampeyan menehi asil sing relevan sajrone mikro-moment konsumen, lan manawa konsumen tetep njaga keterlibatan sing dawa. Kudu priksa manawa informasi sing sampeyan wenehi akurat.

Bisnis Kudu Kasedhiya kanggo Pelanggan nalika Muncul Wayahe Mikro

Perjalanan konsumen lagi dibentuk maneh saka prilaku lan pangarepan anyar. Iki nyebabake kebutuhan kanggo titik tutul sing dioptimalkan mikro lan pemasaran digital kanggo nyambung karo wong-wong miturut istilah, kapan, lan kepiye cara lelungane.

Karyawan liyane yaiku salah sawijining petinju sing seneng banget lan dadi pelatih anyar ing pasar taun kepungkur. Ayo dadi wong sing digoleki pelatih tinju, Indianapolis, lan asil ngasilake puluhan calon pelatih. Amarga jadwal sing rame, mula dheweke ora arep ngenteni golek wayahe sepi kanggo nelpon saben pelatih ing dhaptar kasebut. Wong butuh katrampilan nyaring asil. Ing kasus iki, dheweke mung nyaring pelatih ing radius limang mil lan mung pelatih sing kasedhiya ing dina Selasa lan Kamis. Sawise nemokake pelatih sing cocog, dheweke bisa uga kepengin bisa nganggo kuis sing cocog karo kepribadian kanggo ndeleng instruktur sing paling cocog kanggo dheweke; utawa, dheweke bisa uga pengin ngisi formulir kontak kanthi wektu tartamtu sing bisa ditindakake.

Waca manawa prelu manawa bisnis nyedhiyakake pengalaman pangguna sing intuisi kanggo konsumen ing wayahe mikro? Kasunyatan, tokoh, lan statis sing kepungkur wis ana ing njaba jendela nalika nerangake momen mikro. Prilaku konsumen ing wektu kasebut ora bisa diprediksi lan mung adhedhasar kabutuhan ing wektu tartamtu.

Kanggo bisnis nggunakake kaperluan unik kasebut, pengalaman situs web kudu narik kawigaten, intuisi, lan gampang ditemokake. Kanca-kanca ing CBT News rangkuman paling apik nalika ngajak para pamirsa supaya nggawe situs web kanthi kaca kanthi label kanthi cetha, tawaran sing gampang ditemokake, penawaran khusus, lan gambar produk bermutu kanthi katrangan sing jero.

Bab-bab kaya formulir statis lan obrolan langsung kudu nduweni kemampuan kanggo konsumen takon pitakon tartamtu lan nampa wangsulan sing tepat wektu. Sanajan ngono, formulir statis arang nyedhiyakake katrampilan kanggo konsumen ngobrol kanthi 2 cara karo merek.

Sacara ringkes, bisnis kudu bisa komunikasi kanthi lengkap karo konsumen kanggo nyedhiyakake konsumen kabeh sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan tuku sing tepat.

Keterlibatan Kembang Apik Nalika Brand Sampeyan Bisa Critakake

Wayahe mikro ora mesthi tegese konsumen pengin tuku apa-apa. Luwih asring, konsumen mung golek informasi.

Yen ngono, bisnis lan merek kudu ngakoni iki minangka kesempatan kanggo nyedhiyakake informasi, lan bebarengan, nampilake sapa sejatine lan apa sing diarani bisnis. Dheweke kudu nyritakake babagan merek amarga crita babagan crita minangka cara sing paling kuat kanggo konsumen nyambung karo merek.

Hubspot asring nyengkuyung pentinge crita nalika nerangake merek sing nyambung karo konsumen. Nampilake kenapa bisnis nindakake apa wae liwat crito yaiku nggawe alam supaya manungsa kudu golek crita apa wae sing bisa dideleng lan ditindakake. Merek sing nampilake critane kanthi apik nyedhiyakake titik cepet kanggo konsumen supaya bisa nyambung lan terus nyambung karo saben tahap nalika tuku.

Kanthi nyebarke kepribadiane karo pengalaman konsumen karo dheweke, merek bisa nggawe dheweke katon apik ing pikirane konsumen. Nggawe kesan sing apik pungkasane bisa ngasilake konsumen bali menyang situs nalika bakal tuku.

Crita nambah transparansi lan keterbukaan babagan bisnis utawa merek. Kanthi nyritakake critane, merek nggawe ide apik ing wayahe mikro.

Elingi: Wayahe mikro bisa ditindakake

Yen sampeyan menehi konsumen pengalaman sing apik banget ing wayahe mikro, dheweke bisa uga langsung tuku. Kacepetan karo efisiensi minangka urutan dina.

Mangkene conto sing apik: Kanca kerja bareng Felicia ana ing gym ing sawijining dina nalika dheweke ngerti yen kanggo nggedhekake olahraga, dheweke butuh nutrisi. Dheweke online menyang toko vitamin nalika metu saka lemari, lan nabrak tuku ing tabung bubuk suplemen.

Wayahe mikro kaya kedadeyan milyaran kaping saben dina, lan bisnis lan merek kudu tetep relevan supaya bisa nggunakake. Amarga didhukung, dadi momen mikro nyedhiyakake kesempatan kanggo nggunakake macem-macem pengalaman kanggo nuduhake konsumen ing perjalanan. Delengen carane momen mikro nggawe gaya tradisional lelungan konsumen?

Dheweke nuntut supaya bisnis kanthi netepke jejak digitale ing kabeh tahap proses tuku supaya bisa nanggapi kabutuhan konsumen kanthi real-time.

Wayahe mikro tegese bisnis kudu lincah lan proaktif babagan jinis konten lan pengalaman sing diwenehake ing situs web, lan konten lan pengalaman bisa nggawe hubungan sing migunani antarane bisnis lan konsumen.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.