9 Statistik Pengaruh Pengalaman Panganggo Seluler

pengalaman pangguna seluler ux

Apa sampeyan nate nggoleki situs web ing Google lan ndeleng Mobile-Friendly tag ing? Google malah duwe kaca tes sing ramah seluler ing ngendi sampeyan bisa mriksa masalah karo situs sampeyan. Iki minangka tes sing cukup apik sing nganalisa elemen lan priksa manawa jarak kasebut katon apik lan katon. Mobile-loropaken ora seluler dioptimalake, sanadyan. Iku mung garis dhasar lan ora ndeleng prilaku pangguna nyata pangguna seluler ing situs sampeyan.

Saben pamilik bisnis modern ora bakal duwe pilihan - sampeyan kudu nduwe online seluler sing kuwat, ora mung kanggo mbantu pelanggan seluler, nanging luwih dhisik ditemokake! Rahul Alim, CustomCreatives.com

A situs web responsif sing wis dioptimalake kanggo pangguna seluler duwe kaluwihan sing luar biasa. Kaping pisanan, pangguna sing ngunjungi liwat desktop lan seluler bakal duwe pengalaman sing padha, supaya bisa navigasi lan nemokake informasi sing dibutuhake kanthi gampang. Kapindho, merek bakal cocog banget. Katelu, situs iki bisa mbukak kanthi cepet… tinimbang ngarahake lalu lintas, CSS nindakake tugas sing abot.

Napa ngenteni wektu kanggo ngoptimalake seluler? Mangkene 9 statistik sing mbuktekake ngasilake investasi kanggo ngoptimalake pengalaman seluler sampeyan:

  • 33% kabeh penjualan potensial gagal yen situs web bisnis ora dioptimalake kanthi seluler
  • 40% wong bakal nggoleki situs alternatif yen asil pertama ora dioptimalake kanthi seluler
  • 45% wong umur 18-20 nggunakake smartphone kanggo telusuran online saben dina
  • 80% konsumen ngrampungake sawetara blanja liwat smartphone saben wulan
  • 67% kabeh pamilik ponsel nggunakake ponsel cerdas kanggo browsing web
  • 25% pangguna internet ing AS mung ngakses web liwat piranti seluler
  • 61% konsumen duwe pendapat sing luwih apik babagan perusahaan sing duwe pengalaman seluler sing apik
  • 57% wong ora nyaranake bisnis yen duwe situs seluler kurang saka cukup
  • 70% kabeh telusuran sing bisa online bisa nyebabake konsumen njupuk tindakan sajrone sak jam

Pengalaman Pangguna Seluler (UX)

2 Komentar

  1. 1

    Katon kaya data iki wiwit taun 2013-2014 (cukup basi kanggo lanskap teknologi sing cepet lan terus owah). Apa ana statistik sing luwih anyar?

  2. 2

    Hei Douglas, Mobile ngarsane kudu bisnis apa wae, jarene tenan. Ora mung nambah target pasar lan nggampangake, nanging uga paling apik kanggo entuk pangguna anyar sing bisa ditemokake ing wiwitan. Minangka bisnis apa wae sing kudu fokus karo pelanggan supaya sukses, situs web sing ramah seluler mesthi ana ing jagad iki dadi digital saben dina. Matur nuwun kanthi sanget!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.