Pengaruh Tren Pemasaran Digital ing Serikat Kredit lan Institusi Keuangan

pemasaran serikat kredit 2017

Kolega Mark Schaefer bubar nerbitake kiriman, 10 Nggeser Epik sing Nulis maneh Aturan Pemasaran, sing kudu diwaca. Dheweke takon marang para pemasar ing saindenging industri kepiye marketing saya owah. Siji bidang sing saya ndeleng akeh kegiyatan yaiku kemampuan nggawe personalisasi hubungan karo calon pelanggan utawa pelanggan. Aku nyatakake:

Aliran data iki bisa uga ateges “matine media massa lan tuwuh saka target pemasaran, pengalaman pemasaran pribadi lumantar ABM lan alat sing padha. Bakal ndeleng KPI lan pengalaman adhedhasar pengalaman Analytics ngluwihi sentimen sing gampang lan kepuasan pelanggan. "

Ing endi wae marketing, algoritma, otomatisasi, intelijen buatan, bot, lan teknologi liyane kabeh ditrapake kanggo nyoba lan ngrampungake masalah sing padha. Perusahaan nggunakake teknologi kanggo melu karo prospek lan pelanggan ing level pribadi, menehi pengalaman luar biasa. Nalika kita ora duwe sumber daya kanggo melu level pribadi karo saben wong, teknologi wiwit diwujudake sing bakal bisa nggawe iki.

MDG bubar nerbitake infographic iki kanggo Industri Union Credit, 5 Tren Pemasaran Kredit. Nalika infographic ditargetake menyang serikat kredit, kabeh perusahaan kudu menehi perhatian:

  1. Obrolan Bakal Munculake Platform Keterlibatan Kuat - Wis pirang-pirang taun, serikat kredit nganggep obrolan online minangka penawaran sing apik. Ing 2017, kemungkinan bakal ganti amarga konsumen ndeleng fungsi obrolan minangka syarat. 24% Milenial ujar manawa dheweke ora bakal nggunakake institusi finansial sing ora nawakake fitur obrolan online
  2. Kampanye Email Segmen Bakal Ngasilake Asil sing Ngesanake - Email wis suwe dadi tenaga kerja pemasaran digital, lan kudune. Taktik kasebut terus ngasilake keterlibatan kanthi murah kanggo para pemasar ing kabeh vertikal. Kampanye email sing dipisahake duwe 94% tarif klik sing luwih dhuwur lan tarif mbukak 15% luwih dhuwur
  3. Strategi SEO Bakal Dadi Strategi Konten - Elinga yen optimisasi mesin telusuran babagan rahasia lan taktik rumit? Dina-dina iku wis kliwat. Supaya serikat kredit sampeyan bisa pangkat kanthi apik ing asil telusuran, sampeyan kudu nggawe penawaran web sing pengin digunakake lan bisa dituduhake.
  4. Jaringan Sosial Bakal Dadi Jaringan Pariwara (Gedhe) - Jaringan sosial terus berkembang saka situs keterlibatan gratis kanggo para pemasar menyang platform mbayar-kanggo-muter. Dheweke saiki dadi bagean penting kanggo mbuwang pariwara. 74% pemasar ujar manawa mbuwang anggaran kanggo pariwara sosial lan belanja Global kanggo iklan media sosial diprakirake bakal nambah dadi 26.3% ing 2017
  5. Acara Bakal Luwih Penting tinimbang Keterlibatan - Nyelenggarakake / nekani acara bisa uga taktik pemasaran sekolah lawas. Nanging, sejarah dawa kasebut ora bakal kurang efektif. 67% pemasar ujar manawa acara langsung dadi taktik pemasaran sing efektif

Nalika lagi dadi agensi digital ing Indianapolis, kita uga ngluncurake acara regional kanggo ngrewangi para klien entuk luwih akeh pengaruh lan calon pembeli. Pemasaran digital nawakake kesempatan sing luar biasa, nanging ora bisa digunakake minangka pengganti anget lan pengalaman acara utawa rapat saka wong!

pemasaran serikat kredit

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.