Ngrekam kanggo iMovie nganggo Kamera Web lan Mikrofon Beda

iMovie Kanthi Mikrofon Beda

Iki minangka salah sawijining kiriman sing paling populer ing Martech Zone amarga bisnis lan individu nggunakake strategi konten video kanggo nggawe panguwasa kanthi online lan bisa nyebabake bisnis. Nalika iMovie bisa dadi salah sawijining platform sing paling populer kanggo nyunting video amarga gampang digunakake, ora dadi salah sawijining platform editing video sing paling kuat.

Lan, kita kabeh ngerti manawa ngrekam audio saka kamera laptop utawa webcam minangka praktik ala banget amarga njupuk kabeh jinis gangguan latar mburi sing ora perlu. Duwe mikropon sing apik banget bakal beda kabeh ing video sampeyan. Ing kantor, aku nggunakake Audio-Technica AT2020 Cardioid Condenser Studio XLR Mikropon sambung karo a Behringer XLR menyang USB Pre-amp. Iki ngasilake audio sing akeh lan swara latar mburi kaya jarak adohé.

Kanggo video, aku duwe Webitech BRIO Ultra HD Webcam. Ora mung direkam ing 4k, nanging uga ana sawetara pangaturan sing bisa digawe kanggo video supaya bisa disetel kanggo lingkungan sampeyan.

iMovie Ora Ndhukung Webcam lan Sumber Audio Sing Pisah!

iMovie cukup winates - mung ngidini sampeyan ngrekam saka FaceTime nganggo kamera piranti internal. Malah luwih elek, sampeyan ora bisa ngrekam saka piranti audio liyane… sing pancen ala banget.

Utawa sampeyan bisa?

Kamera Virtual Ecamm Live Ora!

Nggunakake sawetara piranti lunak luar biasa sing diarani Ecamm Live, iku pancen bener bisa uga Ecamm Live ngidini sampeyan nguripake a virtual kamera ing OSX sing banjur bisa digunakake ing iMovie minangka sumber.

Geni munggah Ecamm Live lan sampeyan bisa ngowahi kabeh setelan video, nambah overlay, lan uga peta piranti audio sampeyan… ing prekara iki, aku ngarahake prilaku Behringer XLR menyang USB sing mikropon Audio Technica sing disambungake.

Sumber Video Langsung Ecamm

Sawise sampeyan duwe video lan audio kaya sing dikarepake, klik tombol Impor Video saka Kamera (panah mudhun) ing iMovie:

Ngimpor Video Saka Kamera

Ya wis ... saiki sampeyan bisa ngrekam video langsung menyang proyek iMovie kanthi milih Kamera Virtual Ecamm Live minangka sumber!

Sumber Kamera Virtual Ecamm Live ing iMovie

Yen sampeyan pengin serius karo video lan audio, Ecamm Live iku kudu dilakoni! Babagan mung kekurangan yaiku aku wis ngelingi sawetara aplikasi, kayata Microsoft Teams, ora ngenali minangka kamera… nanging aku yakin iki masalah Microsoft lan dudu masalah Ecamm Live.

Tuku Ecamm Live Dina Iki!

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo piranti lunak hardware lan Ecamm Live sajrone artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.