Rawuhé Marketing Immersive, Jurnalisme, lan Pendidikan

pemasaran immersive

Kasunyatan virtual lan ditambah bakal duwe peran luwih gedhe ing mangsa ngarep. TechCrunch prediksi AR seluler kasebut kemungkinan bakal dadi pasar $ 100 milyar sajrone 4 taun! Ora dadi masalah manawa sampeyan kerja ing perusahaan teknologi canggih, utawa ing mebel adol mebel kantor, bisnis sampeyan bakal entuk bathi kanthi pengalaman pemasaran sing nyenyet.

Apa bedane VR lan AR?

Virtual reality (VR) minangka rekreasi digital lingkungan ing saubengé pangguna, nalika kasunyatan ditambah (AR) nyebarke unsur-unsur virtual ing kasunyatan.

ar vs vr

Aja percaya karo aku? Priksa sawetara industri sing wis nampa VR / AR.

Jurnalisme Immersive

Minggu iki CNN debut unit jurnalisme VR khusus. Klompok iki bakal nutupi acara warta utama ing 360 video lan nawakake kursi ngarep kanggo pamirso. Apa sampeyan bisa mbayangake ana ing garis ngarep ing zona perang, duwe kursi baris ngarep ing ringkasan pers Gedung Putih sabanjure, utawa ngadeg ing mripat badai? Mangkene sing bakal ditindakake ing jurnalisme immersive, saengga bisa nyedhaki crita kasebut tinimbang sadurunge. CNN ngluncurake unit anyar kasebut kanthi nerbitake crita video VR sing kalebu ing mlayu bantheng ing Spanyol.

Sajrone taun kepungkur, CNN wis nyoba karo VR, ngasilake luwih saka 50 berita ing video 360 berkualitas tinggi, menehi pemirsa pangerten luwih jero babagan kehancuran Aleppo, tampilan ngarep ing Pelantikan AS lan kesempatan kanggo nemu sensasi kasebut. skydiving - total, ngasilake luwih saka 30 yuta tampilan saka 360 konten ing Facebook wae. Sumber: CNN

Pendhidhikan Immersive

Lowe duwe pager taruhan yen VR bisa ngganggu industri perbaikan omah. Dheweke ngluncurake pengalaman kasunyatan virtual ing toko sing dirancang kanggo menehi pendhidhikan langsung kanggo para pelanggan kayata nyampur mortir utawa ubin. Ing uji coba, Lowe nglaporake manawa pelanggan duwe 36% luwih ngelingi babagan cara ngrampungake proyek kasebut dibandhingake karo wong sing nonton video Youtube.

Tim tren Lowe nemokake yen milenium nggunakake proyek DIY amarga ora duwe kapercayan kanggo ndandani omah lan wektu luang kanggo proyek kasebut. Kanggo Lowe, kasunyatan virtual bisa uga dadi cara kanggo ngowahi tren kasebut. Sumber: CNN

Pemasaran Immersive

Saka sudut pemasaran, istilah pemasaran sing nyenengi wis ditemtokake maneh. Wong bisa kanthi gampang mbayangake pirang-pirang kesempatan sing bakal digawe kanggo pariwara, panempatan produk, lan cara kreatif kanggo nampilake merek. VR ngatasi akeh masalah kanggo para pemasar. Menehi cara kanggo nggawe pengalaman sing nyengsemake, ora bisa dielingi, lan nyenengake. Mung ora dadi luwih apik tinimbang sing!

Sawetara kasunyatan sing luwih menarik kanggo sampeyan.  Vimeo mung nambah kemampuan kanggo ngunggah lan nonton video 360 derajat. Iki bakal nawakake pembuat film lan kreatif liyane kanggo nampilake lan adol 360 konten. Aja lali uga babagan facebook. Nganti saiki, ana luwih saka siji yuta video 360 derajat lan rong puluh lima yuta foto 360 derajat sing dikirim. Ora ana alesan kanggo mikir tren iki ora bakal terus.

Kita seneng ngrungokake pikirane babagan masa depan VR / AR. Kepiye pengaruh sampeyan ing industri sampeyan? Mangga bareng!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.