Imagen: Nyimpen, Ngatur, lan Ngatur Konten Video lan Rich Media ing DAM Agile iki

Manajemen Aset Digital Imagen Go

Manajemen Aset DIgital (DAM) platform wis ana luwih saka sepuluh taun, nggawe perusahaan gedhe bisa nyimpen, ngatur, ngatur, lan nyebar file media kaya sing wis disetujoni merek. Mangkene video panjelasan sing apik babagan carane Imagen mbantu merek supaya bisa nggunakake lan ngatur aset kanthi luwih apik:

Imagen nawakake rong produk DAM:

Imagen Go

Platform manajemen aset digital sing lincah kanggo nyimpen lan ngatur kabeh video lan konten media kaya. Bisa diakses saka adoh saka piranti apa wae sing gegandhengan supaya sampeyan menehi tag, nuduhake, menehi anotasi, lan liya-liyane.

Fitur Imagen Go kalebu:

  • Lumbung - seret lan selehake unggahan file utawa folder saka piranti sing disambungake sing bisa menehi tag, nyathet, lan liya-liyane.
  • search - telusuran kanthi cepet lan akurat sing mbantu tim kreatif utawa klien supaya gampang nemokake aset sing digoleki.
  • Tagging Otomatis - kurangake wektu nganggo tag AI sing nggawe konten sampeyan luwih gampang digoleki kanthi telusuran tembung kunci sing gampang.
  • Kolaborasi - Ngundang tim kanggo kolaborasi, mriksa, ngabari, lan nyetujoni konten. Sampeyan uga bisa menehi mark up area tartamtu ing video lan gambar.

Kurangi beban manajemen file, gunakake maneh aset kanthi luwih efisien, kirimake kampanye kanthi luwih cepet, lan jamin konsistensi merek.

Nyoba Imagen Go Gratis

Imagen Pro

Fokus ing perusahaan olahraga lan media, Imagen Pro minangka platform manajemen video cerdas sing mbantu sampeyan ngatur konten sing rumit, supaya sampeyan bisa ngontrol. Simpen, temokake, deleng, disebarake lan atur konten kanthi gampang, lan bukak nilai, saka merek sampeyan menyang garis ngisor. 

Fitur Imagen Pro Kalebu:

  • Toko - Pos video, gambar, audio, dokumen, lan media sosial sing diarsipake kanthi aman, gampang diakses.  
  • Golek - Akses kabeh arsip media kanthi gampang. Ingest intuisi lan alat manajemen tegese portofolio sampeyan wis diatur, diindeks, lan siap diputer.
  • View - Imagen Pro cocog karo bisnis sampeyan kanthi lancar. Ngoptimalake pengalaman pangguna kanggo pamirsa tartamtu. Ngatur platform, ngasilake bathi, lan ningkatake laba investasi ing arsip sampeyan. 
  • ngatur - Bukak potensial video nganggo alat manajemen cerdas sing ngidini sampeyan ngontrol, ngatur, nuduhake, nganalisa lan menehi arsip. 
  • Sebar - Apa sampeyan nonton on-demand, streaming langsung, utawa ngirim file sing wis siyap, Imagen Pro nyambungake pamirsa karo konten sing dibutuhake - kanthi kacepetan paling cepet.

Imagen uga nawakake fitur mewah API kanggo nggabungake produk menyang platform perusahaan sampeyan.

Nyoba Imagen Go Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.