Nyuwun pangapunten Careerbuilder! iFilm nggawa Komersial Super Bowl

Oke, aku ora seneng karo Careerbuilder duweke koran dadi sing paling apik. Yen wis nindakake snooping tambahan, aku bakal ngerti yen iFilm duwe hak nyebar film. Youtube ora. Dadi - ing kene ana, iklan favorit Super Bowl 2007:

Nyuwun pangapunten Careerbuilder! (Sanajan aku isih mikir sampeyan kudu distribusi pariwara kanthi lengkap lan gratis liwat komunitas jejaring sosial video online)

Kanggo ndeleng kabeh Super Bowl Ads kanggo taun 2007, kene:
iFilm 2007 Super Bowl Komersial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.