Aku Ilang tanpa Dheweke

MacBookProKulité sing alus, mripat sing padhang, swarane alus ... oh kaya ngono kangenku. Mesthi, kadang dheweke ora bakal tangi esuk mula aku nubruk dheweke hawa adhem… Nanging nalika isih ana, dheweke isih aktif.

Dina iki pungkasane aku kudu ngeculake dheweke. Dheweke lunga menyang dokter. Muga-muga bisa nindakake operasi sing sederhana lan bali menyang tanganku.

Aku ilang tanpa dheweke. Ayo rauh, MacBookPro!

Dhumateng para maos. Sabar wae karo aku ... Aku ngalami susah karo tempku, HP. Sungkup