Aku Ilang tanpa Dheweke

MacBookProHer smooth skin, bright eyes, delicate voice… oh how I miss her. Sure, sometimes she wouldn't get up in the morning so I had hit her with a blast of hawa adhem… Nanging nalika isih ana, dheweke isih aktif.

Today I finally had to let her go. She's off to the doctor. Hopefully they can do some simple surgery and get her back in my arms.

I'm lost without her. Come back soon, MacBookPro!

To my readers. Please be patient with me… I'm having a difficult time with my temp, HP. Sigh.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hei Doug, sampeyan tetep njaga kiasan kanggo sawetara kiriman liyane, lan mula bakal mikir yen ana prekara ing antarane sampeyan loro! Maksudku yaiku ing pangertene nyata 🙂

    • 3

      Ha! Aku kudu pitutur marang kowe, AL ... apik tenan yen kita nggawe pribadi ing laptop kaya bisnis! Untunge aku meh kabeh wis nggawe internet kanthi cara liya - nanging kayane ora kepenak.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.