Aku tresna karo StumbleUpon

Layar layar 2014 10 24 ing 1.49.28 PM

Aku seneng nuduhake statistik… mula iki ana bagean saka statistik sumber referensi ing blogku ing kene. Salah sawijining barang sing bakal sampeyan weruh yaiku Kesandung wis cepet dadi sumber referensi sing apik kanggo situsku. Jumlahe lan kualitas hit kasebut luar biasa, sampeyan bakal nyathet manawa mayoritas pengunjung tetep luwih saka siji kaca.

Referensi Google Analytics

StumbleUpon ndadekake gampang diulas situs. Aku nggunakake toolbar StumbleUpon ing Firefox sing ngirim aku menyang kaca sing aku minat, ngidini aku negesake utawa ora, ngidini aku maneh kaca sing wis dakpilih lan ngidini aku jaringan karo wong liya sing gunakake layanan kasebut. Wah!

Ironis, sampeyan kudu 'kesandhung' ing situs kasebut. Dheweke isih butuh Insinyur Kagunaan kanggo mbantu memetakan situs kasebut… uga dadi sing menang. Aku seneng banget kanggo pengunjung sing nggawa, uga fitur jaringan lan bookmark sing apik. Iku gampang lan entheng! Muga-muga bisa terus nambah kategori. Dheweke luwih apik tinimbang digg, nanging isih angel dipisahake.

Dolan maring Kesandhung Kula kaca Dina iki sampeyan bakal nemokake manawa aku 'nemoni' situs sing luar biasa iki: Billy Harvey. Lampu kilat bisa digunakake, pandhu arah ing situs, efek saka lokasi sing ganti musik nalika navigasi…. wow Apa situs sing luar biasa! Sampeyan bisa utawa ora seneng musik (dheweke nembang!). Aku gumun karo situs iki.

Kesandung

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Sing lucu - Aku mriksa statistik blogku bengi lan ngerti yen Stumbleupon wis ngutus 30 pengunjung anyar marang aku. Kanggo aku, iki nuduhake 80% lalu lintas sedina - lan aku durung nate krungu babagan Stumbleupon… mesthine amarga sampeyan nggandhengake sawetara cara. Ora cukup matur nuwun, Doug, kanggo kabeh sing sampeyan lakoni. Tindakake !! Priksa wis ana ing surat (hee hee).

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.