Cara Nggunakake Font Apik tenan ing Ilustrator lan Aplikasi liyane

Cara Golek lan nggunakake Font Awon Font Kanthi Adobe Illustrator

Anakku butuh a kertu bisnis kanggo bisnis produksi DJ lan musik (ya, meh entuk gelar Ph.D. ing Matematika). Kanggo ngirit ruangan nalika nampilake kabeh saluran sosial ing kertu bisnis, kita pengin menehi dhaptar resik nggunakake lambang kanggo saben layanan. Tinimbang tuku saben logo utawa koleksi saka situs foto stock, kita digunakake font Awesome.

Font Awesome menehi lambang vektor sing bisa diukur sing bisa disesuaikan kanthi cepet - ukuran, warna, bayangan, lan apa wae sing bisa ditindakake kanthi kekuwatan CSS.

Kertu Monstreau

Font adhedhasar vektor lan bisa diukur kanggo proyek sampeyan, mula luwih becik digunakake ing aplikasi desktop grafis kaya Illustrator utawa Photoshop. Sampeyan uga bisa ngonversi menyang garis gedhe lan digunakake ing ilustrasi.

Font Awesome digunakake kanggo nambah logo lan lambang liyane ing situs web, nanging sampeyan uga ora ngerti manawa sampeyan bisa ndownload font nyata kanggo nginstal ing Mac utawa PC uga! Font TrueType (file ttf) minangka bagean saka download. Instal font, restart Illustrator lan sampeyan lagi aktif!

Ora prelu ngapalake saben karakter utawa nggoleki sing bener, iki carane nggunakake font:

  1. Bukak Fon Cithakan Ngagumunake ing browser sampeyan.
  2. Bukak Illustrator utawa Photoshop (utawa piranti lunak liyane).
  3. Setel font menyang font Awesome.
  4. Copy lan paste karakter saka cheatsheet menyang file sampeyan.

Iku mung kabeh!

Cara Nggunakake Font Apik tenan ing Ilustrator

Mangkene video cepet babagan cara nemokake ikon ing Font Awesome banjur gunakake ing file Illustrator.

Cara Nggunakake Font Apik tenan nganggo Photoshop, Illustrator, Lan Platform Desktop Liyane.

Mangkene ringkesan video sing apik babagan cara nggunakake Font Awesome karo Illustrator (utawa platform desktop liyane).

Gawe Outline kanggo Fontawesome Font Sampeyan

Siji hal sing kudu dieling-eling yaiku supaya ora digunakake ing platform sing ora ngemot font lan kudu dipasang ing sistem. Contone, ing Word, sampeyan kudu nampa font sing dipasang ing sistem supaya bisa ndeleng. Ing Illustrator utawa Photoshop, sampeyan bisa nggunakake Nggawe Garis Besar kanggo ngowahi font dadi gambar vektor.

  • In Illustrator, sampeyan bisa nggunakake Nggawe Garis Besar kanggo ngowahi font dadi gambar vektor. Kanggo nindakake iki, gunakake alat Selection banjur pilih Type> Gawe garis gedhe. Sampeyan uga bisa nggunakake printah keyboard Ctrl + Shift + O (Windows) utawa Command + Shift + O (Mac).
  • In Photoshop, klik-tengen ing lapisan teks. Posisi mouse menyang teks nyata ing lapisan teks (dudu lambang [T]) banjur klik-tengen. Saka menu kontekstual, pilih Ngonversi menyang Bentuk.

Download Font Apik tenan

Pengungkapan: Kita pesen kertu bisnis saka Moo lan nduwe link afiliasi ing ndhuwur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.