Napa Sampeyan Aja Nuli Tuku Situs Web Anyar maneh

Iki bakal rame. Ora seminggu aku ora duwe perusahaan sing takon sepira regane kanggo situs web anyar. Pitakon kasebut dhewe ngasilake flag abang sing ora apik sing biasane ateges mbuwang-mbuwang wektu kanggo ngoyak dadi klien. Ngopo Amarga padha ndeleng situs web minangka proyek statis sing duwe wiwitan lan titik pungkasan. Ora… medium

Kepiye Merek Non-Gaming Bisa Mupangate Bisa Nganggo Influencer Gaming

Pengaruh game dadi angel dilirwakake, sanajan kanggo merek non-game. Kayane aneh, mula ayo nerangake apa sebabe. Akeh industri sing nandhang sangsara amarga Covid, nanging game video mbledhos. Regane diprakirake ngluwihi $ 200 milyar ing taun 2023, tuwuh saka kira-kira 2.9 milyar pemain ing saindenging jagad ing taun 2021. Laporan Pasar Game Global Ora mung nomer sing apik kanggo merek non-game, nanging ekosistem maneka warna game. Keragaman nggawe kesempatan saiki

7 Tren Pemasaran Influencer Diarepake ing taun 2021

Nalika jagad iki muncul saka pandemi lan akibat sing kedadeyan, pemasaran influencer, ora beda karo sebilangan gedhe industri, bakal diganti. Amarga wong-wong kepeksa gumantung karo virtual tinimbang pengalaman ing wong lan nggunakake luwih akeh wektu ing jaringan sosial tinimbang acara lan rapat ing wong, marketing influencer tiba-tiba entuk kesempatan kanggo merek nggayuh konsumen liwat media sosial ing teges lan asli

Printer Dinding: Solusi Cetak Vertikal Kanggo Tembok Indoor utawa ruangan

Aku duwe kanca sing ngrancang lan nglukis mural tembok lan nggarap apik tenan. Nalika seni iki minangka investasi luar biasa sing bisa ndandani ruang kerja utawa lokasi ritel, kemampuan kanggo ngrancang lan nglukis grafis presisi ing ruang vertikal biasane ditinggalake kanggo instalasi decal utawa rendition seniman. Teknologi cetak anyar wis muncul sing bakal ngowahi, sanajan ... printer tembok vertikal. Printer Tembok vertikal paling anyar Printer Wall

Piwulang sing Sinau: Platform Media Sosial lan Adopsi Massa Blockchain

Wiwitan pamblokiran minangka solusi kanggo ngamanake data minangka pangowahan sing olèh. Luwih-luwih saiki, amarga platform media sosial nggunakake anané nyebar kanggo nyiksa privasi masarakat kanthi terus-terusan. Iku kasunyatane. Kasunyatan sing narik kawigaten masarakat ing sawetara taun kepungkur. Mung taun kepungkur, Facebook ngalami geni amarga nyalah gunakake data pribadi 1 yuta pangguna ing Inggris lan Wales. Raksasa media sosial pimpinan Mark Zuckerberg

MOLOCO Cloud: Solusi Iklan Mobile sing Didhukung Data, kanggo Aplikasi Seluler

MOLOCO Cloud minangka platform tuku otomatis kanggo inventaris iklan ing saindenging bursa program lan jaringan iklan ing-app sing misuwur. Saiki kasedhiya minangka platform adhedhasar awan kanggo kabeh pemasar aplikasi, MOLOCO Cloud didhukung dening teknologi pembelajaran mesin proprietari sing menehi pemasar seluler kanggo nggunakake data pihak katelu lan sinyal kontekstual saka ekosistem program kanggo ngoptimalake kampanye iklan kanthi otomatis adhedhasar macem-macem metrik kinerja. Fitur Cloud MOLOCO Kalebu Bursa - tekan seluler

Dhaptar Konten sing Mesthi Duwe SETIAP Kebutuhan Bisnis B2B Kanggo Panganan Lelungan Sing Dituku

Aku mbingungake manawa Pemasar B2B bakal asring nyebarke akeh kampanye lan ngasilake konten utawa nganyari media sosial tanpa wates dhasar, perpustakaan konten sing diproduksi kanthi apik sing digoleki saben prospek nalika nggoleki mitra, produk, panyedhiya sabanjure. , utawa layanan. Dhasar konten sampeyan kudu langsung menehi feed kanggo panuku. Yen ora… lan pesaing sampeyan bakal… sampeyan bakal kliwat kesempatan kanggo nggawe bisnis