Nglirwakake, Ngukur lan Fokus

Gregg Stewart nduwe postingan luar biasa sing diajak ngobrol Integrasi Marketing ing Jagad Desentralisasi. Yen sampeyan duwe kesempatan, waca kiriman kasebut lan nimbang - ora mung saran - nanging solusi sing ditawakake. Salah sawijining solusi sing kasebut yaiku Aprimo. Aprimo minangka perusahaan ing Indianapolis sing seneng ngobrol karo sawetara minggu kepungkur babagan media sosial, optimisasi mesin telusuran lan blog.

Kanthi rame kabeh alat media sosial kasebut, pamasar khas bisa mlaku saka alat menyang alat kaya wong edan sing nyoba terus. Kabeh anyar, kabeh apik… kabeh kalebu grail suci kanggo nggawe hubungan karo konsumen. Aku kuwatir banget karo kanca-kanca ing bisnis sing durung nate ngalami euforia iki.

Mangkene saran sederhana kanggo Pemasar Online:

  1. Nglirwakake Apa-apa - Aku minangka pengacara kanggo nyoba kabeh supaya bisa dialami lan mikir kekuwatan lan kekurangane. Anggere ora ana alesan sing kuat manawa bakal ngrusak bisnis sampeyan, coba wae!
  2. Ukur Kabeh - kabeh sing sampeyan coba kudu diukur jangka pendek lan dawa. Aku kelingan nalika biyen nggunakake surat langsung, dheweke bakal nyoba sepisan lan ujar yen disedhot. Yen dheweke nindakake 2 nganti 3 kaping, bisa uga bisa ngluwihi impen sing paling gedhe. Menehi kesempatan sadurunge sampeyan mutusake yen mbuwang wektu.
  3. Fokus ing Apa sing Bisa Digunakake - sebabe aku dadi pengacara blogging sing gedhe yaiku kita ngerti manawa ngasilake akeh konten, mesin telusuran nemokake lan ngirim konten kasebut menyang panelusur sing relevan, lan bisa nggawe mayoritas lalu lintas nalika ditindakake kanthi efektif. Miwiti dhasar konten sing apik ora bakal nguciwani sampeyan.

Aku ora pengin nglirwakake buzz, nanging aku nggatekake Analytics lan ngukur pengaruh carane nggunakake kabeh media sing beda-beda kasebut. Sawise aku yakin manawa aku nggunakake medium kanthi potensine, aku arep milih fokus ing endi.

Wis pirang-pirang taun, aku mesthi bali menyang blog.

2 Komentar

  1. 1

    Kanthi pemasaran kaya apa wae, yen sampeyan ora nemtokake pathokan lan pandhuan pangukuran kanggo kampanye utawa tugas tartamtu, kepiye sampeyan bisa nggayuh utawa nyathet kemajuan? Aku setuju manawa kudu wicaksana kanggo nemokake teknologi anyar lan tetep ngerti perkembangan anyar, nanging ngerteni pamirsa, lan cara lan cara sing disenengi nampa informasi saka perusahaan utawa supaya bisa ngubungi, biasane dadi indikator sing apik babagan carane lan cara komunikasi karo wong-wong mau lan nyebar pesen sampeyan.

    Salah sawijining perkara sing ditindakake perusahaan yaiku kanggo nggawe manawa kita ngerti tenan karo target pamirsa, apa sing diarani rasa nyeri, ing endi informasi lan sumber daya liyane, lsp. Iki mbantu pangaribawa cara pasar marang dheweke. Yen kita nemokake tren ing industri tartamtu sing wis luwih kenal lan dipercaya karo jinis pemasaran tartamtu, kita bakal luwih negesake babagan kampanye.

    • 2

      Weten iku meten! Kanggo ngukur yaiku ngerti.

      Sampeyan wis mati, Christa! Ngerti pamirsa lan ngukur asile minangka kunci kemajuan sing tambah. Matur nuwun kanthi sanget kanggo melu ing obrolan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.