Nglirwakake Cookie Pungkasan

Depositphotos 6035080 s

Nglirwakake Cookie Pungkasan

This is the best fortune cookie message I've ever seen. Read after enjoying some Thai Chicken at Panda Express on Friday.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.