Gawe Kampanye Twitter Sederhana nganggo IFTTT

yen gawe jadwal tweet

Esuk iki kita dikirim babagan Twitter lan sawetara saran apik kanggo nyedhiyakake bisnis. Salah sawijining saran utama yaiku nggunakake seri tweet kanggo nambah minat lan promosi kontes utawa acara. Yen sampeyan ora nggunakake alat kaya Hootsuite kanggo gawe jadwal tweet sampeyan (iku tautan afiliasi kita), mula sampeyan butuh alternatif kanggo ngrencanakake lan njadwalake tweet sampeyan.Hootsuite malah nduwe uploader akeh supaya sampeyan bisa ngrencanakake Tweet ing Excel lan upload minangka file CSV!

Yen Iki Dadi - IFTTT

Siji alat gratis sing gampang lan kuat sing ana ing kene IFTTT, Yen Iki Dadi. Ana sing muni of gedhe resep ing njaba kanggo bisnis lan pemasaran. Ing kasus iki, kita bisa nggunakake panjadwal kanggo ngrancang Tweet.

Pilih panjadwal, atur tanggal lan tulis Tweet sampeyan… iku gampang banget. Priksa manawa kalebu link sing bisa diukur nggunakake bit.ly utawa layanan sing padha. Kita duwe persiyapan URL sing disingkat khusus ing Hootsuiteuga!).

resep-jadwal-tweet-tweet-resep

Kowé mangkat. Siapake seminggu utawa luwih saka Tweet, bisa uga 2 nganti 3 dina, lan sampeyan kudu nggawe kampanye Twitter sing wis dijadwalake. Siji cathetan: panjadwal bakal micu acara saben taun… dadi priksa manawa mateni resep yen sampeyan ora duwe rencana kampanye saben taun!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.